Jabuk
Monitor
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.08.2010 21:36:23
Monitor
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo, Kupila sem nov zunanji monitor in ko ga priklopim na maca dela odlično (seveda). Pojavi se problem, ko se prijavim na particijo kjer imam naložene windowse (rabim jih za faks). Tam mi monitorja sploh ne zazna in mi napiše da nima signala. Na particiji imam naložene widows 7, ki pa niso licenčni. Nevem na katere forume je tole bolje objavit, na mac forume al na tiste ki se ukvarajo z windowsi, ker ne vem kje mi bo lahko nekdo pomagal. Če se komu kaj sanja bi lepo prosila za razlago. Sklepam, da monitor ne dela, ker windowsi niso licenčni ali pa zato, ker imajo še kje kakšno dodatno zavarovanje, pa ne vem zanj.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 15.08.2010 21:49:42
izlopi monitor pojdi v windowse, priklopi monitor in boš vidla če kej mrdne. pomoje je kak problem z driverji in ne licenco.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 15.08.2010 23:36:08
to sem nardila, pa mi neče delat monitor, sej to je problem. Ko mam npr. prkloplene windowse preko paralelsov mi vse lepo dela, ko bi pa mogli windowsi sami zaznat monitor, pa ga ne....
a pol bi mogla met kake driverje na windowsih mogoče....Ker je prišu cd z driverji za monitor zraven, pa sem dala na računalnik kar se je dalo...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 16.08.2010 08:37:46
Antheia Erato je napisal/a:
to sem nardila, pa mi neče delat monitor, sej to je problem. Ko mam npr. prkloplene windowse preko paralelsov mi vse lepo dela, ko bi pa mogli windowsi sami zaznat monitor, pa ga ne....
a pol bi mogla met kake driverje na windowsih mogoče....Ker je prišu cd z driverji za monitor zraven, pa sem dala na računalnik kar se je dalo...

To bo pomoj to. Poskusi pogledat na spletno stran proizvajalca monitorja, pa poglej če so kakšni driverji za windowse. Sam mi je čudno, ker bi mogu win7 takoj zaznat, pa on poiskat driverje a ni tko?
LP T.B.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 16.08.2010 08:49:11
če bo še kdo mel iste probleme se je neki najdlo Smile

http://forums.macnn.com/104/alternative-operating-systems/291840/bootcamp-external-monitor-on-macbook-pro/
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 16.08.2010 08:53:58
rimonika je napisal/a:
Antheia Erato je napisal/a:

To bo pomoj to. Poskusi pogledat na spletno stran proizvajalca monitorja, pa poglej če so kakšni driverji za windowse. Sam mi je čudno, ker bi mogu win7 takoj zaznat, pa on poiskat driverje a ni tko?
LP T.B.

dobiš zraven monitorja cd, na katerem so driverji za monitor, in četudi jih inštaliram, prašič ne dela. Zdej bom probala s tem , kar je napisano na enem drugem blogu, bomo vidli če dela Smile Vseeno hvala za pomoč Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani