Jabuk
USB ne dela
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 12.08.2010 13:50:39
USB ne dela
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se opravičujem če je kašna tema že odprta, jaz je nism našu oziroma se mi je izmuznila..
Moj problem je sledeč.

Imam MacBook white, 2.1. Pred parimi dnevi sem opazil, da se mi miška ne premika.
Ok, očitno je crknila, bom pač kupu novo. Potem sem v USB režo vtaknu ključek, pa čakam..in ni nič?! Nakar ugotovim, da mi noben usb priključek ne dela!

Resetiram računalnik, in ko se je prižgal nazaj, sta delala tako miš, kot ključek, vsak v svoji reži...Iztakem oba, in vtaknem nazaj..nič!

Torej, takoj po rebootu mi USB priključki delajo, če pa iztaknem in nazaj vtaknem kako stvar oz. dam not kaj druzga mi stvar enostavno crkne!?

Hardware ne more bit, če v štartu dela, kaj bi pa pri softwareu šlo falit pa pojma nimam, zato se obračam na vas, če ima kdo kakšno idejo...

Najlepša hvala za odgovore!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 12.08.2010 14:01:02
Če si kaj nameščal od noega softw... potem zna biti kaj od tistega krivo... če je software in da je povezano s nameščenimi programi najlažje probaš tako da skreiraš novega uporabnika in na novem probaš ali deluje vse tako kot mora.

Lahko pa tudi (škodit ne more) repair permissions.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 12.08.2010 14:04:40
Hm, to je keč...v zadnjem mesecu (ubistvu najbrž še več kot to) sploh nisem nič novega nameščal..tako da mi je še manj jasno kaj bi lahko bilo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani