Problem z dostopom po prenosu podatkov na Macbook pro | |||
s starega Macbooka sem z Migration assistantom prenesel podatke na novega... In seveda sem prenesel tudi stari oporabniški račun in obdržal le tega... Problem nastane ko skušam s Transmissionom posneti kakšno datoteko na disk... Javi mi Error: Permission denied in potem mapo v katero naj bi se začeli snemati podatki... Čudno se mi je zelo da že ko sem kopiral nekatere podatke iz prenosnega diska na Macbooka, da sem moral vpisati administrator password. Kdo ve v čem je problem oz. kako ga odpraviti? Nočem vsakič ko bom nekaj kopiral na disk vpisovati gesla... Zna kdo pomagat prosim? |
|||
![]() |
|||
Zaenkrat deluje. Samo ne vem zakaj imam v finderju zgoraj vprašaj pod vsemi mapami... Pa še drug problem. Z migration assistantom sem prenesel podatke s starega Maca na novega in potem zbrisal uporabniško ime na novem (Rok) in prenesel userja s starega (RS). Sedaj imam home folder RS, o userju Rok nobene sledi. In sedaj mi vedno teži za authenticate password... kaj naj naredim? Najboljše da na še enkrat na novo naložim sistem a kaj? |
|||
![]() |
|||
malce kasneje si pa vzamem še kakšno urco in inštaliram ves potreben SW... To delam redno na vsake pol leta... lažje zadiha zadeva.. |
|||
![]() |
|||
pa cel kup slik, muske... pa filmov... poj ap kopira 100 let... sej zdej sm na sveže naložil sistem, preden sem vse kopiral, tako da zaenkrat dela super... upam da tako tudi ostane... ![]() hvala za pomoč ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |