Developerji s(m)o danes dobili dostop do beta verzije iOS4.1... to pomeni, da bo verjetno v roku parih tednov (moja ocena je 2-4 tedne) izšla za končne uporabnike.
| iOS4.1 na obzorju | |||||||||||
Developerji s(m)o danes dobili dostop do beta verzije iOS4.1... to pomeni, da bo verjetno v roku parih tednov (moja ocena je 2-4 tedne) izšla za končne uporabnike.
|
|||||||||||
in je res da je antena popravlena?
|
|||||||||||
Nisem in verjetno ne bom nalagal. Sicer pa antene ne morejo popraviti s SW nadgradnjo.
|
|||||||||||
no te pa da so popravli prikazovanje črtic ?
|
|||||||||||
To pa mogoče... bomo že zvedeli v naslednjih dneh. Sicer pa prikaz črtic res ni pomemben... važno da zadeva dela, se ti ne zdi?
|
|||||||||||
A se ti da prlimati changelog?
|
|||||||||||
Tole sem na iClarified našu:
Changes: ● Signal Bars seem to be fixed and are taller ● New Baseband (02.07.01) ● Game Center is back with new look (see screenshot) ● Camera Switch and Flash buttons reposition in landscape mode (see screenshot) ● You can now choose to add Favorite as voice or FaceTime. ● Spell Check can be turned off in Settings http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10604 |
|||||||||||
Haha:
Signal Bars seem to be fixed and are taller |
|||||||||||
Par izjav iz developer foruma:
|
|||||||||||
zdarvo
kaj mislite da bo z 4.1 na 3g zadeve bolše ker zdaj truntno vaših zmrzuje in nastavitve so počasne kaj mislite ? lep dan |
|||||||||||
Kot je mikrohard napisal, naj bi boljše delovalo..
|
|||||||||||
Res so malce visji stolpci pri signal baru Takole je pri verziji 4.0
takole pa pri 4.1 beta
Nov je tudi Game center
Modem firmware na iPhone 3GS je 05.13.04
Nov je tudi Chack spelling, ki pa je siv (se ga ne da aktivirat)... ![]() |
|||||||||||
Tega jim pa res ni bilo treba
|
|||||||||||
kaj pa prikaz slovenskega datuma?
da ne bo treba jailbrejkat. |
|||||||||||
Ce mislis prikaz na lock screenu, se vedno ni tak, kot bi moral biti... ![]() |
|||||||||||
|
|||||||||||
Odločil sem se, da na štirico ne bom nalagal beta verzije, tako da ne vem. Sprejem signala gotovo niso izboljšali. Za prikaz črtic mi pa "dol visi".
|
|||||||||||
Sem danes prijavil bug pri applu, da je datum za slovenski regijski format na lock screenu napačen. Upam, da me bodo upoštevali in uredili do končne verzije (ker popravek bi moral biti trivialen). |
|||||||||||
javi jim še za presledke med ciframi
|
|||||||||||
Misliš prikaz številk? Tisto pa ne bi bil bug, temveč enhancement request, ki jih pa bolj redko upoštevajo. Bom mogoče enkrat naredil...
|
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |