Potrebuje pa od mene naslednje podatke:
Full Name:
Country:
Tel:
=========
Bank Name:
Iban:
Bic:
Če ji dam te podatke,mi lahko potem kako "sheka"(ne vem kako naj rečem temu

Pa še nekaj.Kaj je to Bic??
Potrebujem pomoč..! | |||||
Potrebuje pa od mene naslednje podatke: Full Name: Country: Tel: ========= Bank Name: Iban: Bic: Če ji dam te podatke,mi lahko potem kako "sheka"(ne vem kako naj rečem temu ![]() Pa še nekaj.Kaj je to Bic?? |
|||||
![]() |
|||||
DON'T DO THAT! mau prečekiri tale naš forum, pa boš videl, kako je s tem .. Samo BRIŠI ponudbo in bo najbolš! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Postavi se na ta mail in klikni na rdeci "X" (delete) ter pozabi, da si ta mail sploh kdaj prebral ![]() Ze vrabci civkajo, da ce je omenjena Nigerija, da gre 100% za nateg ... Ponavadi je omenjen se Western Union Bank Transfer in kaksna fake dostavna sluzba ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() PS a so že koga od tukaj nategnili na takšen način? |
|||||
![]() |
|||||
Oni od tega živijo. Res da jim rata nategnit manj kot 1% ljudi ampak glede na to da telajo to po celem svetu se tu obračajo milijoni. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
To se tudi sam strinjami. Kolikokrat so mi ze blokirali account, zato, ker sem imel vec oglasov gor, pa so rekli da morm stacuno odpret ce hocm vec stvari prodajat...yea right, sam da služjo, barabe |
|||||
![]() |
|||||
Nam so na obisku na Arnesu rekli, da je ena večjih spletnih goljufij (slovenskih) bila, ko je eno familijo neki Španec/ka (ni čist ziher, da je bil španec/ka, denar so v španijo nakazali) oskubil za 15.000€. Stvar je pa bila taka, da so kupovali traktor in je potem ta xx oseba iz španije zahtevala nek predujem pa so mu ga reveži nakazali. Je pa še ena zanimiva zadeva, ki so jo omenili. Kraja digitalnega certifikata se največkrat zgodi tako, da fizično sune nekdo računalnik/medij s kopijo kar iz bajte, ljudje pa majo te zaščitne kode napisane dostkrat tudi kje zraven le-teh... Je pa ta številka zelo majhna, manj kot 5 primerov letno. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |