| iphone 3g restore iOS4 | |||||
Nameščenega sem imel iOS4, pa se mi je ob zagonu flicker aplikacije izklopil in pokazal ikonocio da ga morem priklopit na itunse. Po poskusu restora pa mi je javil to napako že na začetku "Restore error 3194". V čem je problem in kaj naj naredim?
|
|||||
http://tinyurl.com/2dqkqcv
Verjetno je problem, ker poskusas dat gor custom firmware z verzijo iOS 4.0 ... tega pa ni vec mozno, ker je od vceraj oz. predvcerajsnjim na voljo verzija 4.0.1 ... |
|||||
Kaj pa lahko sedaj naredim? Edino preko itunsov mi je šlo gor na ret 4.0.1 ampak kako ga sedaj jailbreakam?
|
|||||
Nikakor... dokler ne izide jailbreak za iPhone 3GS in iOS 4.0.1
|
|||||
kako pa lahko spravim iz tega errorja, restoram in jailbreakam iphone 3G?
edit: telefon sem restoral in updatal in zdaj je zaklenjen - kao da ni sim not. ko ga hocem jailbreakat v redsn0w in nalozim noter iphone1,2_4.0_8A293_restore mi napise, unabl to recognize... katero verzijo morem potemtakem downloadat?[/b] |
|||||
Ce se ne motim redsnoow ne prepozna 3.1.3 oz. 4.0,in mores zato izbrat 3.1.2,zato ti napise unabl to recognize...nisem 100% da je to to,ampak se mi zdi
|
|||||
hej.. nekako mi je uspelo jailbreakat na 4.0.1. zdaj bom probal unluckat vse preko cydie.
wish me luck |
|||||
Preveri če iam fajl okoli 300 MB, sem preko Chroma vleku pa je končal pri 50 MB. |
|||||
ne.. jailbreakal sem ga že.. sedal mi nekaj ultrasn0w zajebava..
zdaj ko sem še enkrat probal namestiti ultrasn0w, mi ja napisalo; Sub-process bzip2 returned an error code (2) kaj naj naredim? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |