Sem bolj novejši lastnik iPhona 3G, ko sem ga updejtu na OS 4.0 mi vedni, ko grem pogledati ne vreme napiše Localized string not found, pa me zanima, kako se to zrihta.
Hvala

| Vreme na telefonu | |||||

Sem bolj novejši lastnik iPhona 3G, ko sem ga updejtu na OS 4.0 mi vedni, ko grem pogledati ne vreme napiše Localized string not found, pa me zanima, kako se to zrihta.

Hvala  | 
	|||||

Ugasni, prižgi in nastavi vreme še enkrat? 

| 
	|||||

Verjetno imas gor preko Cydie namescen slovenski jezik... Si ga namestil na jaiblreakan iOS 4? Za iOS 4 namrec se ni slovenskega jezika ... Ce pa si nadgradil iPhone pa je to zaradi tega, ker si verjetno prej imel slovenski jezik namescen preko Cydie ... Nadgradnja je se najslabsa varianta... ker je velika verjetnost, da bodo se kaksni problemi ...  | 
	|||||

Pri nadgradnji bi slovenski paket izginil (če ga ni naknadno inštaliral). Verjetno bi pa ostala nastavitev, da je bil izbran (čeprav ga ni več)... kaj bi se pa v tej situaciji zgodilo pa ne vem (verjetno bi moralo pasti na angleščino). 

| 
	|||||

Hm. Prej sem imel gor 3.1.3, pa je vse štimalo brez problema, potem sem pa vse skupaj jailbreaku z Redsnowom, od takrat ta stvar ne dela. Slovenski jezik je preklopljen čez sbs settings. V originalu je bila angleščina. 

| 
	|||||

Če ti je slovenščina delala na 3.1.3, še ne pomeni, da ti bo tudi na 4.0, saj so dodali nove funkcije in posledično tudi nove stringe (ki niso prevedeni v slovenščino). 

| 
	|||||

Malo sem se poigral, ter nanovo naložil OS in sicer 4.0.1, ter spustil slovenski jezik, ter vse deluje enkratno, vključno z MMS-i, keterih prej sploh nisem imel opcije vključiti, kar berem je kar pogosti problem. Tko da je pač telefon v angleščini ampak ni problema. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |