Poskusil sem uninstall itunes, prejsnji, sedajsnji, bilokaksni. v regeditu sem poskusil restarat ipod services, pa ne gre..
Any idea?
OS imam Windows Server 2003. Moralo bi delati, ker dela tudi na enem drugem PC-ju, ki ga imam.
iPod service error | |||
![]() Poskusil sem uninstall itunes, prejsnji, sedajsnji, bilokaksni. v regeditu sem poskusil restarat ipod services, pa ne gre.. Any idea? OS imam Windows Server 2003. Moralo bi delati, ker dela tudi na enem drugem PC-ju, ki ga imam. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Glede na to, da imaš naložen tak OS, ti verjetno ne bo problem, da pogledaš v Control Panel / Computer management / Services, da bi tam pogledal, kaj se dogaja... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Tako, da zdaj uporabljam na tisti mašini iTunes 7.6.2. Za appleTV knjižnico je čisto dober, edino Geniusa zgubim. Pa ni preveč hudo. ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Verzija 8 (8.2.1) se da instalirati na Win2k3, če pred tem ni instaliran noben Apple software. Verzija 7 (7.6.2) deluje, ne glede na predhodne instalacije. Kdor uporablja Win2k3 v kombinaciji z iTunes zanekrat verzije 9 (verjetno katerakoli; preveril sem 9.1.1 in 9.2.1) ne more instalirat. Lahko pa instalira 8.2.1, s tem, da pred tem odinstalira vse kar je od Applea na računalniku (Safari, iTunes, Quicktime, Apple Software Update, Bonjour, Apple Aplication Support - v tem vrstnem redu). |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |