Jabuk
Spletna trgovina iz Španije
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.07.2010 13:18:13
Spletna trgovina iz Španije
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

A ima kdo izkušnje z nakupom iz Španije?

Tale mi je zelo sumljiva, najbrž je fake a imajo vse lepo izpisan...pa njihova stran in naslov...

http://www.lawrencelarson.muncom.com/

Tole pa sem na mail dobil:

First and foremost i want to inform you that the apple iphone 3gs 32gb is a brand new unlock Original Phones in a sealed Box with full accessories and 12 months International warranty, The apple iphone 3gs 32gb carries Insurances and 21days return policy,they can be used anywhere in the World.

1. Complete accessories (Well packed and sealed in original company box)
2. Unlocked /sim free.
3. Brand new (original manufacturer) box - no copies
4. All phones have English language as default
5. All material (software, manual)- car chargers - home chargers - usb data
cables -holsters/belt clips -wireless headsets(bluetooth) - leather and
non-leather carrying cases -batteries.

The price is $400
shipping cost $50
total cost $450

How many pieces do you want to buy?

To process your order i need you to get back to me with the under listed details:

Full Name:
Address:
City:
Postal Code:
Country:
Qty:
Tel:

Upon receipt of the above information we will label your shipping address on your package and also take the Apple iphone 3gs 32gb to the shipping Company which is DHL Courier Service for immediate delivery, The estimated time of delivery is 2 days.

We will send you our Payment details via western union once we receive your Order and your full shipping address for payment.

we are located at :
20 SL Sant Onofre, Madrid-Spain, 28001
http://www.lawrencelarson.muncom.com
Thanks
Rev.Lawrence

Naj nekdo kaj javi ki ve o tem...ne pa kr povprek govort da je fake

Hvala
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 15.07.2010 13:25:16
Cim je omenjen Western Union... se pri meni prizge rdeca lucka ... in to smatram kot nateg Smile ... Sploh ce je se cena prenizka Smile ...

Manjka edino se kje omenjena Nigerija Very Happy Cool

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 15.07.2010 13:31:42
Tole bi jst vrgu v kanto.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 15.07.2010 13:32:03
Hehe ja sej zdej mal gledam pa mi vedno bolj smrdi...sam se pa potrudijo za vse tole na polno. Pa kaj pol to dobiš kopijo iPhona po pošti al kaj? Me zanima mnenje od koga takega ki je že nasedel kakšni takšni fori...
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 15.07.2010 13:38:02
Mislim, da dobiš kvečjem prst v rit. Trudijo se pa zato, ker je to za njih lahek zaslužek denarja. In če plačaš preko western union, so zaščiteni kot diplomati (beri: jih nikoli ne boš našel).
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 15.07.2010 13:44:18
mene so nigerijci hotl nategnt..
zgodba:
prodajam stare bordarske buce na bolhi, nakar me kontaktira neka sumljiva oseba, da bi ona rada kupila te buce. potem sem ga dodal v msnju in sva začela debatirat in človek mi je v google prevajalnik angleščini (čeprov je reku da je iz anglije) raztolmaču da nej mu pošljem buce št. 46 v nigerijo njegovi ženi. WTF?!
vmes sem s kolegom debatiru in sva pršla do tega da je pač to nateg in sm reku možu na msnju "this is scam" in je v 10ih sekundah gladko zapru msn.
baje služijo z nekim mini procentom ki nastane pri transakciji prek paypala, ne spomnim se več točno.
lah pa vtipkaš v googla "nigeria scam" oz. kej podobnga, je na wikipediji napisan velik o temu.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 15.07.2010 13:49:29
Placas in ne dobis nic, niti fake iPhone Smile ... Samo obvestilo od kvazi DHL, da je posiljka pri njih, in da lahko placas Smile

Stran pa ponavadi kar izgine Smile ... in se pojavi na kaksnem drugem naslovu Smile ...

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 15.07.2010 13:50:19
men se je enako zgodilo, ko sem fotkiča prodajal na bolhi, nakar me je preko maila kontaktiral neki človek ki se je izdajal za angleža iz Londona. Fotkiča pa bi moral poslat v Nigerijo njegovemu sinu. Pa še vse stroške pošiljanja bi on plačal. Je pa bla finta ko sem rekel, da ga nimam več pa me je tip vprašal če imam še kaj drugega za prodat Very Happy
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 15.07.2010 13:59:15
Nigerijski nateg deluje v obratni smeri.... in sicer se spravljajo na prodajalce (kot ste že opazili). Vi denar navidezno celo dobite in pošljete zadevo na njihov naslov v Nigeriji... ampak čez čas se izkaže, da njihovo nakazilo nima kritja, denar iz računa izigne, artikla pa ne boste dobili nazaj, ker ste ga že poslali.

Tako da... ko vidite Western Union in/ali Nigerijo v povezavi z malimi oglasi, prste stran!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 15.07.2010 14:04:33
ja točno tako. sam k ti neki prodajaš za dosti več kukr je zadeva vredna in te nekdo kontaktira da bi on to nabavu, itak možgan preklopi na JA! prodam! pošljem takoj zdele v nigerijo če je treba.
no pri meni je blo tako. sam je pa zdrava pamet dala da sm prvo mal preveru zadeve.ker pred tem nigerijcom ki mi je hotu spustit nateg niti nism pomislu na to da bi biu lahko nateg.
danes k pa gledam bolho pa vidm iphone 3gs za 250eu.. al pa mbp za 600 eu in google slovenščina mi je takoj jasno kaj je ta oglas.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani