Jabuk
FM radio brez wi-fi ja
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.07.2010 11:42:35
FM radio brez wi-fi ja
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zanima me če mogoče obstaja kak app radio ki deluje direktno preko antene in nisi odvisen od wi-fi.

Probal sem 20 aplikacij pa so vse za wi-fi.

A to sploh obstaja???
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 05.07.2010 11:46:51
Ne... iPhone nima FM sprejemnika.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 05.07.2010 12:12:03
http://www.usbfever.com/index_eproduct_view.php?products_id=141
Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: apple
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 05.07.2010 12:33:10
Če ga dokupi ga ima, niso dragi do 10$ !

lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 05.07.2010 16:34:58
Hm, čudno da nima FM sprejemnika ko ga ma pa že čist osnovna Nokia Cool .

Sprašujem zato ker imam doma Bose sounddock in me jebe wi-fi povezava-čim začnem lovdad nekej na kompu( Utorrent) se mi wi fi na iphonu pojebe in z tem eventuelno tut radio postaja zgine in morem skos do iphona hodt in nazaj vspostavljat net....očitno mi ne preostane druzga kakor da kupim bolši wi-fi ruter Very Happy -pa skor nov je mater mu Mad

Tnx za info fantje Wink

Nazadnje urejal/a Laqutis Pon 05. Jul 2010 16:41; skupaj popravljeno 1 krat
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 05.07.2010 16:41:06
Laqutis je napisal/a:

Sprašujem zato ker imam doma Bose dock sistem in me jebe wi-fi povezava-čim začnem lovdad nekej na kompu( Utorrent) se mi wi fi na iphonu pojebe in z tem eventuelno tut radio postaja zgine in morem skos do iphona hodt in nazaj vspostavljat net....očitno mi ne preostane druzga kakor da kupim bolši wi-fi ruter Very Happy -pa skor nov je mater mu Mad

Tnx za info fantje Wink

Potem pa enostavno kupi eno tako enostavno Nokio.. pa bos lahko poslusal radio Smile ...

In ne... ne rabis novega routerja... Le programe na racunalniku nastavi tako,d a ti ne poberejo celotne pasovne sirine Smile ... Sploh torrent programi znajo precej zabasati povezavo... in v tem primeru ti tudi nov router ne bo pomagal... Smile

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 05.07.2010 16:49:17
Jest je napisal/a:
Laqutis je napisal/a:

Sprašujem zato ker imam doma Bose dock sistem in me jebe wi-fi povezava-čim začnem lovdad nekej na kompu( Utorrent) se mi wi fi na iphonu pojebe in z tem eventuelno tut radio postaja zgine in morem skos do iphona hodt in nazaj vspostavljat net....očitno mi ne preostane druzga kakor da kupim bolši wi-fi ruter Very Happy -pa skor nov je mater mu Mad

Tnx za info fantje Wink

Potem pa enostavno kupi eno tako enostavno Nokio.. pa bos lahko poslusal radio Smile ...

In ne... ne rabis novega routerja... Le programe na racunalniku nastavi tako,d a ti ne poberejo celotne pasovne sirine Smile ... Sploh torrent programi znajo precej zabasati povezavo... in v tem primeru ti tudi nov router ne bo pomagal... Smile

Ma fora je v tem da se mi ruter resitira čim mam pržgan komp (Torrent) pa še Iphona h krat.Kr zgine povezava pa se pol na novo spet vspostav povezava-to je loh v eni uri tut 5krat.Nek sem bral da bolši ruterji prenesejo več kompov brez da bi se resitiral-je pa res da me Utorrent jebe, ker če ni prižgan mi dela in komp in Iphone BP.

Sej eno staro Nokio mam sam mi ne pomaga ker jest mam Bose Sounddock v katerga dam Iphone in prek njega poslušam radio itd.Nokie gor ne morm prklaplat pa tut čeb se dal z kakšnim adaptorejm mi je to čist mim ker na ta način tut filam Iphona in z tem tut eventuelno izkoriščam tole ne prov pocen zadevo 100%.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 05.07.2010 16:52:27
Laqutis je napisal/a:

Sprašujem zato ker imam doma Bose sounddock in me jebe wi-fi povezava-čim začnem lovdad nekej na kompu( Utorrent) se mi wi fi na iphonu pojebe in z tem eventuelno tut radio postaja zgine in morem skos do iphona hodt in nazaj vspostavljat net....očitno mi ne preostane druzga kakor da kupim bolši wi-fi ruter Very Happy -pa skor nov je mater mu Mad

Tnx za info fantje Wink

ni treba kupit novga ruterja. ti morš naložit drug firmware na ta tvoj ruter, enga tazga k dela kul z torrenti.
povej ker ruter maš, mogoče lah kje svetujem.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 05.07.2010 16:55:03
Ne da prensejo vec naprav prikljucenih...ampak prenesejo vec hkratnih povezav... Zato pa je treba nastavit torrent klient, da ne pozre cele pasovne sirine...
Sicer pa lahko na Bose prikljucis tudi se kaj drugega >> http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/digital_music_systems/sounddock_systems/sounddock_portable/index.jsp

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 05.07.2010 16:58:17
jest s tole tvojo pasovno širino se ne strinjam čist. marsiker ruter ma s stock firmwarmom probleme lih z torrent programi. ponavadi pomaga da zamenjaš z nekim drugim firmwarmom
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 05.07.2010 17:01:15
Ja...ampak zakaj mislis, da ima probleme? Ker je preveliko stevilo hkratnih povezav... veliko stevilo hkratnih povezav pa je zato, ker je "pipca" ponavadi do konca odprta ... Smile In pri kaksnih poceni routerjih ni nujno, da zamenjava firmware-a pomaga... sploh pa ne mores kar namestit kaksen drug firmware... ampak ponavadi samo tistega, ki ga je proizvajalec predvidel. Le pri nekaterih routerjih lahko namestis tudi kaksen drug firmware (DDWRT,...)

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 05.07.2010 17:04:40
aha. no sej bo mož povedu ker ruter ma. pa bova pol še 1x pametna Laughing
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 05.07.2010 18:47:58
hhsk je napisal/a:
Laqutis je napisal/a:

Tnx za info fantje Wink

ni treba kupit novga ruterja. ti morš naložit drug firmware na ta tvoj ruter, enga tazga k dela kul z torrenti.
povej ker ruter maš, mogoče lah kje svetujem.

Mam Cisco WRT120N http://homesupport.cisco.com/en-us/wireless/lbc/WRT120N?referrer=www.linksysbycisco.com , ki ga upravlam preko Network magica.

Mislm daj rešitev v tem da se res torrent nekak nastav da ne baše cele linije.Brez torenta sm loh na netu brez problema pa tut radio špila brez motenj.Čim uklopim torrent se čez cca 5 min ugasne net in na novo uspostav povezavo- pa tut če na torrentu lovdam kej čist minimalnega kar pobere 10% linije.Mam pa optiko t2 10/10

Nazadnje urejal/a Laqutis Pon 05. Jul 2010 19:28; skupaj popravljeno 3 krat
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #14   Objavljeno 05.07.2010 18:52:37
Jest je napisal/a:
Ne da prensejo vec naprav prikljucenih...ampak prenesejo vec hkratnih povezav... Zato pa je treba nastavit torrent klient, da ne pozre cele pasovne sirine...
Sicer pa lahko na Bose prikljucis tudi se kaj drugega >> http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/digital_music_systems/sounddock_systems/sounddock_portable/index.jsp

Ja sej to sm mislu, da loh hendla več prključenih naprav na net naenkrat Cool .

Drgač mam tega http://www.mimovrste.com/artikel/1900034118/q=bose/zvocniska-postaja-bose-sounddock-dig-ms-ii-crna in tut to vem da loh odzad kej prklopš, sam mam že XBOX avdio gor prkloplen.

Zej spet un kabl not vn prek prenosnga mp3 k ma radio gor tut mam....sam pizda kej tko simpl daš Iphona not prtisneš radio postajo in čao.Nobene odvečne krame okol.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #15   Objavljeno 07.07.2010 13:26:44
Te dni sem se mejčkeno igral; če bo mel slučajn kdo iste probleme Smile ; in dal namesto programa uTorrenta program Vuze.Po isti uporabi Vuze se mi ruter več ne isklaplja radio na Iphonu pa tudi dela BP istočasno za razliko od prej.

Očistno je ta uTorrent čist preveč požrešen Very Happy
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #16   Objavljeno 07.07.2010 13:38:44
Laqutis je napisal/a:
Te dni sem se mejčkeno igral; če bo mel slučajn kdo iste probleme Smile ; in dal namesto programa uTorrenta program Vuze.Po isti uporabi Vuze se mi ruter več ne isklaplja radio na Iphonu pa tudi dela BP istočasno za razliko od prej.

Ocitno je samo Vuze bolj zaprt s privzetimi nastavitvami Smile ...

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #17   Objavljeno 07.07.2010 13:59:44
Jest je napisal/a:
Laqutis je napisal/a:

Ocitno je samo Vuze bolj zaprt s privzetimi nastavitvami Smile ...

Rd mam stvari k jih naložiš pa že po defoltu delajo kot morjo
Tale Azureus bo vrhunsk.
Seveda pa bi se verjetn dal tut uTorrenta nastavt na iste parametre ja.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani