Kaj to pomeni če men v cydi piše SHSH iOS 4.0, 4.01, 4.02, 4.1. Ker mi ni logično kako bi lahko mel SHSH shranjene za vse to če nisme tega nikol gor nalago, gor mam 3.1.3
| SHSH | |||||
Kaj to pomeni če men v cydi piše SHSH iOS 4.0, 4.01, 4.02, 4.1. Ker mi ni logično kako bi lahko mel SHSH shranjene za vse to če nisme tega nikol gor nalago, gor mam 3.1.3
|
|||||
da ima telefon shranjene SHSH za vse te verzije. Si mogoče kupil rabljen telefon pred kratkim? potem je to čisto logično.
|
|||||
Ko enkrat kliknes na tisti link v Cydii za shranitev SHSH, se za naslednje verzije to samodejno shrani ... In se dobro, da je tako... drugace bi bilo se veliko vec dragih "obtezilnikov za papir" |
|||||
to zdaj pomeni da če se mi slučajno zakleni ga lahko skos downgradam na 4.0.1 recimo al pa tud na 4.1?
|
|||||
na 4.1 ga boš prej updatal
|
|||||
To samo pomeni, da boš vedno lahko jailbreakal telefon (z downgradeom na željeno verzijo).
Odklep pa NI zagotovljen. Če boš nadgradil na 4.1, se ti nadgradi tudi baseband (tega pa ni mogoče downgradeat). |
|||||
hm, meni pa v cydia se vedno pise le 4.0.1 in 4.0.2.. pa ze od nekdaj se mi zelo leno posodabljajo SHSHji na cydia.. sicer sem za 4.1 shranil lokalno, a me vseeno zivcira, da ga cydia ne oznaci kot shranjenega..
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |