Sprememba barve koledarja v iCal-u | |||
Zadnje čase se mi glede kombinacije iCal-a, Mail-a in MobileMe-ja pojavlja kar nekaj vprašanj: 1. Ali lahko sam določim barvo koledarja v iCal-u? Sedaj imam Home in Work (on my mac) iste barve, kar me moti in potem imam Work (MobileMe) in Posel (On My Mac) spet iste barve!!! 2. Ali bi lahko imel le eno kategorijo v smislu, da bi vse koledarje imel na MobileMe in se ne bi več z*******l z On My Mac? 3. Ko naredim nov Note v Mail-u na MBP-ju (pod MobileMe) se mi na MobileMe in iPhonu pokaže brez težav ... če pa v Mail-u na MBP-ju naredim ToDo (pod MobileMe) se mi pa na me.com ne pokaže, če pa ta isti ToDo prenesem "pod On My Mac" se pa! Nekaj tu ni logično ... kaj lahko naredim? 4. Ali je za iPhone kakšna aplikacija, ki bi mi lahko prikazovala te ToDo kreirane v Mail-u? Hvala za kakršnokoli pomoč, Matej |
|||
![]() |
|||
Glede barv v iCalu. Barve lahko spremenis, ce naredis desni klik na koledar in izberes Get Info. Tam imas moznost nastaviti barvo. Za ostalo pa ne bi vedel, ker ne uporabljam Mobile Me. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |