Jabuk
Sprememba barve koledarja v iCal-u
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.07.2010 11:18:28
Sprememba barve koledarja v iCal-u
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Zadnje čase se mi glede kombinacije iCal-a, Mail-a in MobileMe-ja pojavlja kar nekaj vprašanj:
1. Ali lahko sam določim barvo koledarja v iCal-u? Sedaj imam Home in Work (on my mac) iste barve, kar me moti in potem imam Work (MobileMe) in Posel (On My Mac) spet iste barve!!!
2. Ali bi lahko imel le eno kategorijo v smislu, da bi vse koledarje imel na MobileMe in se ne bi več z*******l z On My Mac?
3. Ko naredim nov Note v Mail-u na MBP-ju (pod MobileMe) se mi na MobileMe in iPhonu pokaže brez težav ... če pa v Mail-u na MBP-ju naredim ToDo (pod MobileMe) se mi pa na me.com ne pokaže, če pa ta isti ToDo prenesem "pod On My Mac" se pa! Nekaj tu ni logično ... kaj lahko naredim?
4. Ali je za iPhone kakšna aplikacija, ki bi mi lahko prikazovala te ToDo kreirane v Mail-u?

Hvala za kakršnokoli pomoč,
Matej
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 05.07.2010 12:14:16
Zivjo!

Glede barv v iCalu. Barve lahko spremenis, ce naredis desni klik na koledar in izberes Get Info. Tam imas moznost nastaviti barvo.

Za ostalo pa ne bi vedel, ker ne uporabljam Mobile Me.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 05.07.2010 17:19:04
Hvala za namig.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani