Pozdravljeni, zanimajo me vaše izkušnje in mnenja o omenjeni zadevi. Na speltu nisem zasledil podatkov, če podpira VLAN, kakšna je hitrost oz. kakšen je sploh procesor in kolikšna je kapaciteta pomnilnika.
| AirPort Extreme base station | |||||
Pozdravljeni, zanimajo me vaše izkušnje in mnenja o omenjeni zadevi. Na speltu nisem zasledil podatkov, če podpira VLAN, kakšna je hitrost oz. kakšen je sploh procesor in kolikšna je kapaciteta pomnilnika.
|
|||||
Jaz imam sicer še prvo generacijo... ampak mislim, da tudi zadnja ne podpira VLAN-ov. Procesor in pomnilnik nista znana... je pa router dovolj hiter za domače uporabnike (katerim je namenjen). Če rabiš profi zadevo, raje poišči kak drug router.
|
|||||
torej vrjetno prenosi do nekje 15mbit/s, če je zlo dober dan 20. sam kej več pa jaz sploh še nism vidu na domačem wifi ruterju. |
|||||
Airport Extreme Base Station je dobra, kvalitetna in performančna reč.
Samo ni namenjena ne vem kakem tunanju in špilanju. Ni špilanjana z VLANi, QoS-i, skritimi parametri in nalaganju Linuxa, oz raznih DD-WRT in OpenWRT zadev. Reč je za tiste, ki se jim ne da zajebavat, da reči delajo. Prinesejo domov, nainštalirajo in reč špila. http://wireless-router-review.toptenreviews.com/airport-extreme-review.html Če hočeš iti v detajle, si prenesi navodila iz Appla in si poglej, kaj in kako se da štelat. |
|||||
Imam Extreme router predzadnjo serijo se mi zdi. In mi brez problema siba 20/20 na siolovi optiki. Torretni sibajo na polni hitrosti in zraven net dela povsem normalno. Edina stvar, ki mi manjka je dual band (kar najnovejsi model ima). Trenutno uporabljam Extrema kot N only na 5Ghz in zraven se en star access point za G naprave.
![]() |
|||||
Ja, ta najnovejša verzija ima tudi 5 GHz, ki se ga da naštelat tudi kot ločen SSID. Jaz imam tako naštelano. Tako vse naprave, ki imajo to možnost, raje spravim na 5 GHz, ostalo ali pa v mejah dometa pa na 2.4 GHz.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |