zanima me ali kdo uporablja ableton live 8 program za produkcijo glasbe..zelo bi bil hvaležen bilokakšne informacije..!
| Ableton live za produkcijo glasbe | |||||
zanima me ali kdo uporablja ableton live 8 program za produkcijo glasbe..zelo bi bil hvaležen bilokakšne informacije..!
|
|||||
www.planetaudio.si
zlo dober app. nevem kaj naj recem. cist pro okolje sicer zahteva bolj properish zadevo kot je logic, pro tools (ki je btw predkratkim postal native in bo odslej se veska konkurenca logicu), cubendo... |
|||||
hmm...zgleda da se bom mogel sam spustit v program..ce pa je kdo ki ga obvlada pa se naj javi...bi bil zelo hvaležen ...
|
|||||
Jaz ga bom začel uporabljati. Sem ga inštaliral, vendar imam prazno knjižnico. Ko grem v "Live devices", da bi dodal recimo Reverb na vokal, ni notri nič...
Je treba aktivirati Max plugine? _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
da plugine je treba aktivirati (naložit) v nastavitvah...
drgač pa vaja dela mojstra, kar pa ne veš boš pa najprej zvedel na youtube. |
|||||
dobro... Pro je malo debela izjava... To kar lahko delaš z abletonom za živo z logicom ne moreš (js uporablam logic drgač) _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
ploki a mi lah poved kaj tocno sem hotu povedat z tem postom ? ker jaz namrec nevem vec :-]
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Od kje si jih naložil? _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Da si programa nista v direktni konkurenci. Ableton ma mocno Plat za live performance in specficen nacin delanja glasbe... Zato je mal tezk rect "bolj pro okolje" _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Mustang, ne vem točno, Imam kupljeno verzijo, tako da mi že vse naloži. Sedaj ti pa tut ne morem pomagat, ker ga nimam inst.. Poglej v nastavitvah pod lbrary ane, set library directory al nekej takega..
Drgač live, je specifičen program za live act, zato tudi njegovo ime. Da se pa tudi producirat, ampak za to je pa absolutno logic pro zmagovalec (vsaj v mojem primeru) Če te zanima produkcija in da laufaš mac osx, potem logic za produkcijo. Za naučiti osnove ni važno kater program uporabljaš, saj so si deloma podobni. Lp |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |