Jabuk
Cydia crash-a na 3.1.2 - kako resiti brez restora?
Jabuček

Jabuček

Kraj: Ljubljana-Bezigrad
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 30.06.2010 23:25:56
Cydia crash-a na 3.1.2 - kako resiti brez restora?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,
imam tezavo na svojem 3Gs-u (novi booti), kadarkoli zelim odpreti Cydio, se ta avtomatsko zapre (vrne na home screen) - isto dela Safari, Mail, ne dela pa tudi search (vedno vrze v Safe mode) .
Najlazje bi to odpravil z restorom in nato na novo naresti JB in UL. Ko se je tezava pojavila prvic firmware 3.1.3 se ni bil "odklenljiv" zato ga nisem restoral (apple je tedaj ze nehal "podpisovati" 3.1.2., meni pa cydia ni delovala da bi si shranil SHSH (kar bi sedaj krvavo potreboval).
Ali je kako mogoce "popraviti" cydio in jo prepricat k sodelovanju, da bi shranil SHSH za 3.1.3 in potem normalno naredil restor,JB,UL....

Telefon je sicer delno uporaben, vendar brez maila in cydie je bolj kriza - safari sem nadomestil z Perfect Browser-jem, ki pa je precej pocasen in me spravlja ob zivce!

Ce je kateri tukaj dovolj genija da bi mi pomagal mu bom zelo hvalezen, sicer pa moram najbrs cakati na JB iOS4.0 (?)
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 30.06.2010 23:30:45
Za shranjevanje 3.1.3 SHSH-jev je že prepozno (in sicer že 10 dni prepozno). Preostane ti samo to, da probaš ugotoviti, zakaj se ti usuvajo in težavo odpraviti, ali pa da počakaš na 4.0 jailbreak.

PS: Zakaj pa nisi shranil SHSH-jev takrat, ko si ugotovil, da nimaš SHSH-ja za 3.1.2 (to se da namreč storiti tudi brez cydije)? A se ti ni zdelo, da bi ga za 3.1.3 tudi kdaj potreboval?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 01.07.2010 08:36:26
ko sem se dejansko lotil zadeve in jo nekoliko bolj proucil, je bilo ze "too late", iTunes mi je vedno javljal napake (okrog 1600), kljub stvarem ki sem jih nekako uspel naresti...
Poizkusl pa sem SHSH shraniti na svoj computer, uporabljal pa sem programcek Umbrella pa se nek drug grabber se mi zdi...
Skratko tudi tko mi ni ratalo, potem pa sem prebral da tudi na ta nacin zaradi bilo-cega ni vec mozno in mi je use skup dol padlo (ko sem ze par urc pocel nekaj, dosegel pa popolnoma nic) in se odlocil pocakati na iOS, njegov JB in UL...
Glede cydie pa sem pobrisal vse kar je se mi je zdelo, da bi lahko oviralo njeno delovanje, igral sem se celo tako, da sem jo izbrisal z telefona prek iFunbox-a in nato potegnil cez JB se enkrat tako da se je ponovno nalozila, vendar je zadeva ostala enaka...
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 01.07.2010 08:55:45
To si že sprobal? http://www.youtube.com/watch?v=TelTlU7WsX4

Na ta način sva s kolegom pred parimi mesci usposobila cydijo. Mogoče se ti splača pobrisati vse source, razen saurikovih...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 01.07.2010 09:06:04
Yup, pobrisal vse v lists pa v updates.... no success...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 01.07.2010 15:24:03
Hm, si uporabil blackra1n? Če ja, lahko zbrišeš cydio in jo daš nazaj gor tako, da zalaufaš blackra1n "aplikacijo" na fonu.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 01.07.2010 20:26:38
Hah... bad idea...
zdaj mi Blackra1n zasteka pri boot-anju.... ni sans de bi ga bootal nazaj. Poizkusil sem z Blackrainom, ni delovalo - ostalo pr Geotovem fejsu, probal sem tudi z redsn0wom, ga jailbreak-a vendar se ne boota nazaj = ostane v recovery modu....

ce ima kdo sedaj kako idejo(mislim da obstajajo neki programcki, ki telefonu pomagajo iz recovery moda - ga samo bootajo, ampak jih nisem uspel najti), cene mi ne ostane drugega kot da ga restoram prek iTunsev na 4.0 in uporabljam kot iPod =/
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani