| PPPoE problem (OSX 10.5.4 na PC-ju) | |||||
Imam problem z internetno povezavo. Ko hočem dodati (new service) pod network pa izberem PPPoE pa dam create pa se nic ne zgodi sploh mi je ne doda na seznam...? Help sem ze restartal vse pa ne pomaga..
|
|||||
si izbral taprav ethernet?
|
|||||
Zdaj sem malo brskal pa sem zasledil da mi sploh ne pise build eThernet. Ampak mi pise samo build - in serial port(1) mam pa mac os x 10.5.6
|
|||||
Ker to sem si jaz na pcja instaliro ker je ipc verzija.. Mozno je to da zaradi tega ne gre ker sem si zbral narobne driverje..
|
|||||
ja sej vrjetno ti ethernet sploh ne dela. izberi druge driverje.
|
|||||
Ja .. Sem gledal malo po you tube pa sploh ne zbirajo driverjev za enthernet razn za chipset.
|
|||||
imam težavo z internetom na MAC os x 10.5.6.. imam nameščene driverje ker sem jih tudi označil pred inštalacijo. vpisal sem potrebne podatke uporabniško ime in geslo od interneta PPPoE, ampak ko dam connect ne dela noče se povezat in javi napako pa piše.. (no PPPoE server has been found for specifiled servece. please delete the service name option and try again)
HELP! |
|||||
ja valda da rabiš driverje povej kero plato maš, če maš onboard lan, čene pa poglej kero mrežno maš
|
|||||
pa ti lah gledaš po jutjubu kukr čš. pa ti povem da se motiš. iz prve roke. |
|||||
Kake gonilnike pa rabiš?
Malo blodite. Sadnisadez naj najprej nadgradi svojega Leopard na zadnjo verzijo (10.5.8.), nato naj namesti program Onyx in z njim počisti svojega Maca. Potem bi moralo vse delat. |
|||||
Driverje potrebuje zato, ker je OSX inštaliral na PC in ne na Mac-a (česar pa ni napisal v prvo sporočilo). Bom popravil naslov.
|
|||||
Sedaj sem uredil in instaliral pravilen driver
|
|||||
|
|||||
Hvala
|
|||||
hehe. sadnisadez: http://www.mediafire.com/?mmg2ez40zyt una za pc je men dbest. res usi znaki tko k je treba edit: da nebo zee čist u temo brcnu, resno si nadgradi maca z ideneb combo update 10.5.8, al pa posnam še 1x cel sistem pa uporabi unga ideneba 10.5.8 lite. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |