živjo, nikjer ne najdem odgovora na to ali z novim softwerom iOS4 za 3G pride tudi zraven tethering, ker jaz ko sem si naložil iOS4 ga nimam. hvala za odgovore
| OS4 tethering | |||
živjo, nikjer ne najdem odgovora na to ali z novim softwerom iOS4 za 3G pride tudi zraven tethering, ker jaz ko sem si naložil iOS4 ga nimam. hvala za odgovore
|
|||
dela bp
|
|||
ker jaz sem svojega uradno nadrgadil pa potem restoral z unim custom potem pa še jailbreakal z redsn0Wom ki omgoča delovanje iBooks. pa nimam možnosti pod cellular data da upišem nastavitve. kako si ti naredil da ga imaš?
|
|||
uraden 4.0+jailbreak
|
|||
enostavno ko naredim jailbreak z Redsn0w 0.9.5b5-4 mi ne omogča več funkcije tetheringa...
|
|||
Ne vem če je drugačen z redsn0w-em (uporabljam pwnage) ampak ko sem vpisal APN settings (cellular data+MMS+Internet Tethering) potem izklop, vklop phona, sem imel možnost za oba (mms in tethering).
Johnny |
|||
Možno. Jaz sem iOS4 naložil s pomočjo redsnowa. Tethering mi ne dela oziroma ni funkcije za vklop ampak, ker ga potrebujem sem problem začasno rešil z pdanet.
|
|||
Jap, teathering izgine, zakaj nwm 4.0+redsn0w(brez multitasking-a, pa background...)
lp |
|||
ok, hvala za vaše odgovorje. sem potem kar pustil prvi redsn0w (0.9.5b5-3), tisti ki ne omogoča iBooks (saj tega ne rabim)...pri temu pa začuda normalno deluje tethering.
|
|||
dobrodošla info....potem bom kar na tem redsnowu ostal
|
|||
jaz sem najprej b3 dal gor, potem pa pri b4 obkljukal samo batery % in multitassking in mi dela iBooks, prav tako tethering in mms
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |