Samo sporočam, da sem na lastne oči vidu, da se v ZDA da kupiti odklenjenega Iphona 4 v apple storu!!!!!
Cena je bila 620$ brez davka. WASHINGTON DC APPLE STORE Georgetown
| Iphone ZDA | |||||
Samo sporočam, da sem na lastne oči vidu, da se v ZDA da kupiti odklenjenega Iphona 4 v apple storu!!!!!
Cena je bila 620$ brez davka. WASHINGTON DC APPLE STORE Georgetown |
|||||
Pa si preprican, da je nezaklenjen? Ker kolikor vem, se jih sicer da kupit v prosti prodaji brez podpisa aneksa ... vendar so se vedno zaklenjeni ... Namenjeni pa so predvsem tistim, ki imajo se aktiven aneks in ga ne morejo se podaljsati ... |
|||||
Ko sem kupoval ipad-a mi je v oči padla cena iphona 4 16GB 620$ in sem prodajalca vprašal zakaj ima takšno ceno! Odgovor je bil: The iphone is not looked to a carrier or sim.
|
|||||
Verjetno si ga narobe razumel (saj si tudi napisal narobe Naslednji clanek je sicer od lanskega leta...vendar pomoje se vedno drzi >> http://wp.me/pY6dj-Zf |
|||||
Imam nekaj prijatlov tut v ZDA, tako da se pozanimam...
|
|||||
verjetno se ni kar čez noč spremenilo, da je sedaj mogoče v zda kupit nezaklenjen iPhone, tako da...
|
|||||
Jest ma prav, verjetno je mislil da ni potrebno sklepat novega aneksa, je pa lockan na operaterje...friend je prevozu US po dolgem in počez,nezaklenjenega iphona dobis v us samo na ulici (JB)...
|
|||||
Potem je to softwersko odklenjen in ne neazklenjen!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |