Za vse jabolčnike:
http://tehnik.mobitel.si/mobilna-tv-od-danes-naprej-tudi-na-iphonu/
| Mobilna TV na iPhone | |||||
|
|||||
Komu sploh to dela na iPhoneu |
|||||
Meni dela brez problemov.
|
|||||
Nevem zakaj meni ne, poslal sem že nekaj ključnih besed itd. pa nobenega odziva. Ja, imam nad 3.0 in brez JB. |
|||||
Meni brez problemov.. 3gs 3.1.3
|
|||||
Imam 3.1.2, da bi bil to vzrok? Pise sicer od 3.0 dalje ... |
|||||
Ne verjamem, da bi bil to vzrok.. Pomoje sveži restore na 3.1.3 in moralo bi delati..
Če imaš ita iphone ne bo problemov. |
|||||
pa morš to kej plačvat al je zastonj?
al si u kak jeben klub upisan pa ti smse pošilajo...???? |
|||||
Ne nisi v noben jeben klub vpisan..
Pač to gre preko mobitela.. Za 1 dan je 1€, za cel mesec pa 5€.. Dobiš pa na konec na računu pač dodatnih 5€ računa.. To je to.. Imaš pa potem še neke dodatne programe in podobno... |
|||||
meni pa se ta SMS noče prikazat na noben način
če pošljem sms ni odgovora, sem šel na planet pa je napisalo, da mi je bil poslan sms v bližnjico pa tudi ni prišel |
|||||
sms ne bo naredil nič, prijavi na 3g NIKAKOR NA WIFI na planet in od tam na mobilno tv pa dela vse tip top, meni se je sicer zgodilo da sem prehitro tapnil po mesecni naročnini in tako imel en mesec tv za 4 €.
milans |
|||||
V Džabest paketu je Mobilna TV sedaj zastonj, kolko vem.
LP -J |
|||||
ja je zastojn...pa me je mikalo malo sprobati kako zgleda na Iphonu. bom poskusu na 3g pa javim. Hvala milans |
|||||
Kako pridem do spremljanja tv-ja na iphonu????
Hvala |
|||||
odpreš planet.si... potem pa mal poišči "mobilna tv".. pa bo.
|
|||||
Simpl... Ko si povezan na internet preko EDGE ali 3g (ne preko wi-fi) greš na planet.mobitel.si in izbereš mobilna TV.
|
|||||
Kako pa to obračunajo? Sem Itak Đbest naročnik!
|
|||||
Od 1.8. do konca 2010 je brezplacno za Dzabest in izbrane pakete povezani ...
http://www.mobitel.si/storitve/mobilna-tv.aspx ![]() |
|||||
hi, meni tole nedeluje... preko 3gja saj mi napiše da moja naprave tega nepodpira... any idea kaj delam narobe?
lp |
|||||
Katero verzijo iOS imaš na iPhonu?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |