Pozdravljeni!
Pri študiju moramo narediti raziskavo za katero sem pripravil spodnjo anketo. Prosim vas za 2 minutki vašega časa, da izpolnite anketo.
V naprej hvala.
[url][/url]
lep dan, Zdravko

| Anketa za Mac uporabnike | |||||

Pozdravljeni!

Pri študiju moramo narediti raziskavo za katero sem pripravil spodnjo anketo. Prosim vas za 2 minutki vašega časa, da izpolnite anketo. V naprej hvala. [url][/url] lep dan, Zdravko  | 
	|||||

Done. 

| 
	|||||

Hvala. 

| 
	|||||

resil... veliko srece z seminarsko   

| 
	|||||

Izpolnil. 

| 
	|||||

fertik. 

| 
	|||||

izpolnil... 

| 
	|||||

evo js tut 

| 
	|||||

+1  | 
	|||||

Adijo pamet. Vsaki drugi ima že anketo na temo Apple oz. Mac! Pa dobro saj mi je v bistvu vseeno. Ampak zakaj za vraga je ta anketa bolj slaba? Odgovori na nekatera vprašanja so slabi oz. ne zajamejo vseh podatkov!

Npr. zadnje vprašanje. Mac orodja za ostalo pa virtualno. Kje je pa opcija vse skupaj (mac, virtual, odprt SW) ? Dajte se prosim malo bolj potruditi, če že delate tako anketo  | 
	|||||

izpolnil 

| 
	|||||

Tud jaz  

| 
	|||||

Verjetno obstaja kakšen tehten razlog 

zakaj v teh anketah za razlog uporabe ne ponudijo npr.: - ne maram Windowsov - stvar navade - uporaba Winsov se mi zdi prekomplicirana ali pa: - ne maram enoumja - imam raje lepe kot grde stvari - si nočem komplicirati življenja Ali celo: - nič ni narobe, če si črna ovca - ko enkrat postaneš črna ovca, vidiš da je to odlično - ker je zelo malo razlogov, da bi postal spet bela ovca ----- Konec koncev vse bele ovce sanjajo o tem, da bi postale črne a tega ne priznajo.  | 
	|||||

macata, a Linux uporabniki pa so plenilci (volkovi, orli itn.)? 

| 
	|||||

Isto črne ovce, valjda.

Crno-bjeli svijet ... a štekaš!  | 
	|||||

Predatorji/plenilci bi bli kaki sistemi, ki jih uporablja državna uprava VM, TPF, AIX ... 

| 
	|||||

done   

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |