Pozdravljeni!
A ve kdo za kak koledar app s Slovenskimi prazniki in podobnimi zadevami... Videl na prjatlovem androidu, pa bi seveda mel na iPhonu.
Pregledal app store pa brez uspeha...
Hvala!
| Koledar s prazniki | |||||
Pozdravljeni!
A ve kdo za kak koledar app s Slovenskimi prazniki in podobnimi zadevami... Videl na prjatlovem androidu, pa bi seveda mel na iPhonu. Pregledal app store pa brez uspeha... Hvala! |
|||||
Tega bi si tudi jaz zelel, ker drugace si vsak zacetek leta vpisem vse praznike in kolektivne v koledar...
Lp _________________ ![]() |
|||||
http://www.markthisdate.com/calendar/Slovenski_prazniki__Slovenian_Holidays_4114/add-to-calendar.html
Tukaj si snames in importiras v Outlook, Apple iCal,... in potem sinhroniziras na iNapravo ... |
|||||
pa saj če ga sinhroniziraš z googlom maš praznike v koledarju.
|
|||||
Bom pogledal tole s sinhronizacijo z googlom.
Hvala!!! |
|||||
Hmmm sam ko bodo skinli sinhronizacijo z googlom bomo pa spet tam. Sicer pa itak se da preko Outlooka...
Lp _________________ ![]() |
|||||
Če hočem dodat na iPhone mi napiše "unable to verify account information"
|
|||||
Očitno je z koledarjem, ki ga je dal Jest, nekaj narobe, ker tudi meni ne dela:
lp, Tomo |
|||||
Še komu javi to napako? Kaj bi lahko bil problem? EDIT: Opala pardon, sploh nisem videl posta nad mano |
|||||
identično napako javlja tudi meni...
_________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
Meni je uvozilo v google calendar, noce pa mi jih prikazati na telefonu...
|
|||||
Sem si vzel 10 minut casa in vpisal praznike v koledar.
Ker nekateri prazniki (velika noc recimo) niso vedno na isti dan v letu, sem vnesel od 2013 do leta 2020 ... Tistih, ki niso dela prosti dnevi (Binkosti recimo) nisem vnasal ... Na voljo je tukaj >> http://www.jabuk.si/datoteke/slovenski_prazniki.ics Porocajte, ce je OK |
|||||
Meni je v Outlook 2010 vneslo kar tako...sicerm ne vem ce igra vlogo imamo pa exchange server...
![]() _________________ ![]() |
|||||
Deluje super! |
|||||
Na iphonu mi deluje na ipadu tudi ko pa prelistam v marec me kar vrže ven z appa ?
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Hvala. _________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
Na ipadu mi kaže do februrja ko obrnem v marec me vrže ven iz koledarja če izklopim koledarje pa lahko listam brez problema Se ti sanja kaj je to? _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Nevem... na iPhone-u sem probal sedajle, pa deluje BP ... Na iPadu pa bom lahko probal doma ...
Naredil sem v iCal in potem exportiral ter shranil na streznik Te mogoce hecajo kaj sumniki? Ker marca je "Velikonočna nedelja", aprila pa "Velikonočni ponedeljek" ... Ceprav je tudi februarja "Prešernov dan" Imas jailbreakan iPad? |
|||||
Ne ni jb jaz sem ga dal v google kolendar mogoče zato.
Kaj se da zbrisat? _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Ko izklopim koledarje lahko listam brez problema. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |