Kako odpravit napako?????????????????????????????
| Cydia Erorrs | |||
Kako odpravim napake ko snemam nekaj iz CYdie in se mi vedno pokaže Cached Failure ali podobno in se ne da nič snet !!!!!!
Kako odpravit napako????????????????????????????? |
|||
A BOTE KEJ POMAGAL AL STE KLE SAM ZA OKRAS DA PIŠETE PEJT POD ISKANJE PA POIŠČ HALO HALO!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|||
nimas namescenih pravilnih virov.. al pa dela na lepoto nekaj od tega bo...
|
|||
kakšno lepoto dej no mir viri so vsi prov navedeni sam skoz piše rorr pa timed out cached failure pa ne morm sploh virov navedt!!!!!!!!!!!
|
|||
kaj se pizdic nekej. na nov Jb nared, mogoce bo pomagal. nimam teh problemov!
|
|||
no kle je pa problem ne bom reku da ne znam sam ne mislm zajebat iPhona tko da tega ne bom delu Hvala za Pomoč
|
|||
Ti internet v Safariju dela? Za kater source tocno ti vrze vn cached failure in podobno..?
Ponavadi je tako da internet ne dela na iPhonu ali pa je source down.. Lahko je pa tudi kaj drugega - ce je kaj drugega ponavadi resi restore.. |
|||
Zdravo, mislim da za področje jeze in koleričnosti obstajajo drugi forumi
|
|||
Dobr sej se nism jezil sam tko sm povedu drgač pa mogoče res da mi wi-fi neki jebe ampak če nardiš restore kaj to pomen kaj se nardi?
|
|||
Bom kr tu vpršal... V cydii sem dodal en vir... problem je, da med namestitvijo javi napako, vendar ga hoče, potem ko cydio ponovno zaženem, osvežiti, seveda tudi tokrat javi nek error, zbrisati pa ga ne morem ker ga ni na sezanamu.. ma kdo kakšno idejo kaj se da narditi?
|
|||
ZA MOJE PROBLEME,KI JIH NISTE REŠILI AMPAK NI BLEMA REŠITEV: ZAMENJAL WI-FI IN ZDAJ GLADKO DELUJE SAMO NA DRUG WI-FI MORAŠ ZA VSE KI BOSTE BRALI TO TEMO NEJ VM BO V POMOČ!!!!!!!!!!!!
|
|||
hehe
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |