Jabuk
iphone 2g 3.1.3 - odklep
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.04.2012 14:34:47
iphone 2g 3.1.3 - odklep
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

Včeraj sem punci ponovno naložil firmware (3.1.3), ker ji je štekal. Nato sem hotel narediti jailbreak z blackra1n-om, ki pa žal ni deloval. Nato sem še poskusil z redsn0w 0.9.2 in 0.9.4 in tudi ni deloval. Namreč telefon ni jailbreak-alo. Ponovno se je zagnal in to je bilo to. Nazadnje sem pa z pwnagetool-om naredil custom firmware vendar, ko jaz spravim iPhone v DFU mode in pritisnem alt tipko ter restore in izberem custom firmware mi piše v iTunes (Prepearing iPhone for restore) zelo dolgo in zgodi se nič. Na Mac-u mi je javilo error (1604) na drugih PC-jih pa nič.

Vseekakor sem že jailbreak-al telefone in ni bilo problema vendar kaj naj tu naredim?

Obupan sem, včeraj od 13.00 - 18.00 poskušal in mi ni uspelo nevem zakaj?

Prosim za pomoč!

Sedaj sem začel razmišljati, da tale iPhone 2g je bi kupljen pri Tuš mobilo in ona ima Tuš mobil. Se bi dalo potem aktivirat telefon??

Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 20.04.2012 15:37:08
Re: iphone 2g 3.1.3 Odklep
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Rešil težavo. redsn0w sploh ni hotel naredit odklepa in tudi blackra1n ne, vendar sem potegnil dol custom firmware in spravil telefon v recovery mode ter rešil težavo.

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani