Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj?
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 07.02.2012 07:16:46 Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Lp po napaki sem si zbrisal pomembna sms sporocila...
Prosim za nasvet kako jih dobiti nazaj... Imam pa dokaj novi bacup v katerem so tudi ti smssi...
A je moje razmisljanje vredu:
- priklopim na itunes
- ne delam backupa ali sinhronizacije
- naredim restore
- potem ne dam set up new iphone, ampak restore from backup...
A bom imel potem smse in ostale aplikacije?
Hvala za pomoc, imam pa 4s tovarnisko odklenjen
|
 |
Šerif
Kraj: |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 07.02.2012 07:53:46 Re: Izbrisani SMS kako jih dobim nazaj? |
|
restore from backup je odgovor na tvoje vprašanje, seveda.
Restore from backup povrne vse, kar je bilo prej gor.
_________________ ...::: Puck0 :::...
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 07.02.2012 08:32:17 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
anke je napisal/a: | Lp po napaki sem si zbrisal pomembna sms sporocila...
Prosim za nasvet kako jih dobiti nazaj... Imam pa dokaj novi bacup v katerem so tudi ti smssi...
A je moje razmisljanje vredu:
- priklopim na itunes
- ne delam backupa ali sinhronizacije
- naredim restore
- potem ne dam set up new iphone, ampak restore from backup...
A bom imel potem smse in ostale aplikacije?
Hvala za pomoc, imam pa 4s tovarnisko odklenjen |
V bistvu ni potrebno delati restore... Samo priklopis iPhone in izberes "Restore from Backup" ...
Potem bos imel enako stanje, kot si ga imel takrat, ko si naredil backup... Izgubil bos pa vse, kar si kasneje shranil ... Pa upam, da nimas jailbreakanega... ker potem bodo lahko problemi ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 07.02.2012 18:18:26 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Jest naredil sem po tvojem hitrem postopku... ceprav sem imel jailbreakanega..
in vse deluje tako kot mora..... brez težav....
LP
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 08.02.2012 01:40:54 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
zaenkrat 
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 09.02.2012 07:41:47 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Jaz imam pa en drug velik problem! Posodabljal sem si iPhona 4 na 5.0.1 verzijo, seveda pred tem naredil back up, potem pa ko hočem restorat iz omenjenega back upa, mi napiše da zaradi napake (bom pogledal točno kaj napiše) ne gre restorat! Zaradi tega sem bil primoran restorat "as new phone" kar pa veste kaj pomeni
Imel sem gor nekaj slik in sms-ov, kateri mi res veliko pomenijo in me zanima če je kak drug način da dobim to nazaj!? Hvala za pomoč
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 09.02.2012 10:42:26 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Prizla je napisal/a: | Jaz imam pa en drug velik problem! Posodabljal sem si iPhona 4 na 5.0.1 verzijo, seveda pred tem naredil back up, potem pa ko hočem restorat iz omenjenega back upa, mi napiše da zaradi napake (bom pogledal točno kaj napiše) ne gre restorat! Zaradi tega sem bil primoran restorat "as new phone" kar pa veste kaj pomeni
Imel sem gor nekaj slik in sms-ov, kateri mi res veliko pomenijo in me zanima če je kak drug način da dobim to nazaj!? Hvala za pomoč |
kaj ti pa javi itunes katero napako??
Kraj: Zemlja |
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 09.02.2012 14:11:31 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Tudi meni je že javljalo napako, da ne more restorat iz backupa. Reset računalnika in iphona je rešil zadevo.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 10.02.2012 13:11:25 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Mislim da je problem v manjkajoči datoteki. Kadar zaženem iTunse mi namreč javi tole: Windows ne najde C:Program Files/TuneUpMedia/TuneUpApp.exe Preverite ali ste ime napisali pravilno in poskusite znova!?
Danes ko sem telefon priklopil na iTunse se mi je buckup-al in sedaj je samo ta backup od včeraj in dva iz leta 2010, drugih pa mi ne da na izbiro, torej tidtega izpred dveh dni ni nikjer!?
Malo se mi je danes zamerilo vse skupaj, to pa zato, ker sem imel gor sms, kateri mi veliko pomeni in bi ga res rad nazaj! 
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 10.02.2012 13:16:07 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Prizla je napisal/a: | Mislim da je problem v manjkajoči datoteki. Kadar zaženem iTunse mi namreč javi tole: Windows ne najde C:Program Files/TuneUpMedia/TuneUpApp.exe Preverite ali ste ime napisali pravilno in poskusite znova!?
Danes ko sem telefon priklopil na iTunse se mi je buckup-al in sedaj je samo ta backup od včeraj in dva iz leta 2010, drugih pa mi ne da na izbiro, torej tidtega izpred dveh dni ni nikjer!?
Malo se mi je danes zamerilo vse skupaj, to pa zato, ker sem imel gor sms, kateri mi veliko pomeni in bi ga res rad nazaj!  |
v nadzorni plošči izbriši itunese in jih iz apple.com ponovno inštaliraj in preveri
Kraj: maribor |
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 10.02.2013 18:34:01 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Pomotoma izbrisal sms-e, zdaj bi pa rad naredil backup iz novembra 2012, vendar mi, ko ga restoram, ne postavi nazaj tako kot novembra, ampak isto kot ga imam sedaj, od zadnjega backupa...predno začne nameščat me vpraša ali namesti newwer backup ali older backup...kikno že na oba, pa vedno ista figa..please help, nujno rabim stare sms-e nazaj...po možnosto kako podrobno navodilo...hvala...
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 14.04.2014 19:23:49 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
živjo!!
mene zanima ali lahko dobim slike nazaj ko sem naredila backup in kako?
prosila bi za kakršno koli pomoč saj mi slike veliko pomenijo 
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 14.04.2014 21:12:58 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
marjetka je napisal/a: | živjo!!
mene zanima ali lahko dobim slike nazaj ko sem naredila backup in kako?
prosila bi za kakršno koli pomoč saj mi slike veliko pomenijo  |
Restore in ko te vpraša setup as new iPhone al pa iPad, daš iz backupa na tisti datum ki je datum backupa in to je to... telefon ali iPad bo točno tak kot v trenutku backupa
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 29.05.2014 15:57:43 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
mene pa zanima, kaj lahko nardim da moji zbrisani sms-i ne bodo nikoli več vidni? telefon imam sposojen in ga bom kmalu vrnila, pa ne želim da kdo gleda kakršne koli moje podatke, tukaj pa vidim da se marsikaj da
telefon uporabljam kakšna dna tedna, tako da ga ne poznam ravno dobro 
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 29.05.2014 16:01:06 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Naredi restore telefona. 
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 29.05.2014 16:34:43 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
gpc17 je napisal/a: | Naredi restore telefona.  |
kako pa to nardim?
sem ti že pisala v zs, da nimam pojma o tem.
v primeru da to nardim, ostane telefon odklenjen in to?
če ga resetiram v nastavitvah ne bo dovolj?
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #17 Objavljeno 29.05.2014 16:39:27 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Kot sem ti ze preko ZS odgovoril ... Erase all settings pobrise vse iz telefona ...
Problem pa se zna pojaviti, ce je bil jailbreakan in/ali softversko odklenjen...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #18 Objavljeno 01.06.2014 08:57:13 Re: Izbrisani SMSi kako jih dobim nazaj? |
|
Mene pa zanima naslednje...
Uporabljam iPhone 5, ni JB, ter MBPro... Telefon bi si rad ponovno nastavil kot "set up as a new iphone" preko iTunes. SMS ter iMessages bi vseeno rad imel ponovno na "novem telefonu". Je kaka opcija, da si povrnem samo to stanje?
Vem oz. uporabljam copytrans, vem, da bi lahko uporabil zadnji backup iz iTunes, vendar bi potem imel isto stanje, kot ga imam zdaj. Ne uporabljam pa backup v iCloud ampak lokalno na MBPro.. Je tu kaka opcija, da preko backupa v iCloud povrne samo sms-e ter iMessages?
Hvala za pomoč in odgovor.
Marko
|
 |