Rabil bi recimo syncat imenik, koledar. Ksne fotografije drag & dropat iz telefona na mac in obratno. Potem pa se software posodabljat iz maca?
Se da vse to?
Upam da ni prevec silly question sam res nimam pojma o tem
| Nokia + OSX | |||
Caw, odlocam se za nakup nokie, pa me zanima kako je kaj z softwarom. Nekaj sem videl da se da downloudat na nokijini spletni strani vendar me zanima ce kdo to uporablja in ce vse deluje brezhibno.
Rabil bi recimo syncat imenik, koledar. Ksne fotografije drag & dropat iz telefona na mac in obratno. Potem pa se software posodabljat iz maca? Se da vse to? Upam da ni prevec silly question sam res nimam pojma o tem |
|||
Sync za večino telefonov dela z iSync... za tiste, ki pa še niso podprti, se pa ponavadi dobijo plugini na netu (mislim, da to obstaja za vse Nokie). Za prenos datotek se lahko pri nokiji uporablja Mass Storage profil, ki deluje povsod. Kako je pa z nadgradnjo softwarea na macu pa ne bi vedel.
|
|||
ja v najslabšem primeru boš šu do prjatla k ma windowse pa nokia suite.
edit: za tist en popravek k ga boš dobu boš že nekak posnel |
|||
Jaz imam (še vedno v škatli) N97 in ni bilo šanse iSyncat z iMacom in zato sem še vedno na iPhonu ... in še bom!
|
|||
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |