Zdravo,
ze dva dneva opazam, da se mi na dock-u ne prikazuje ikona croma.Sicer spodaj sveti opozorilna lucka, da je app odrta, ampak ni ikonce.Ima mogoce se kdo isti problem?
Hvala in lp,
D.
| crome in dock | |||
Zdravo,
ze dva dneva opazam, da se mi na dock-u ne prikazuje ikona croma.Sicer spodaj sveti opozorilna lucka, da je app odrta, ampak ni ikonce.Ima mogoce se kdo isti problem? Hvala in lp, D. _________________ Be a yardstick of quality. Some people aren't used to an environment where excellence is expected. Steve Jobs |
|||
se mi je zgodilo isto ... sicer ne z Chrome ampak vseeno... jst sem app odstranu iz docka in jo ponovno fliknu not.
1. Zapri program (tko, da ne sveti vec lucka pod ikono v docku). 2. Desni klik na ikono v docku / options / show in finder 3. Spet desni klik na ikono v docku / options / remove from dock 4. Pozeni app iz finderja, ki si ga prej zagnal. 5. Ko se zazene se pojavi v docku kjer izvedi desni klik, options, keep in dock. poročaj. |
|||
Hvala.To sem naredil že vse pred tem, ko sem napisal post, pa ni delovalo.Sedajle sem poizkusil še enkrat in je ok.Ikonca se na docku vidi
|
|||
nobody (nothing) is perfect
|
|||
Ja
|
|||
primi jo in jo daj ven iz docka, potem pa iz mape app nasaj v dock
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |