Hreščeč zvok MBP 17" Mid 2010
|
Jabček
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 22.05.2010 10:45:03 Hreščeč zvok MBP 17" Mid 2010 |
|
Danes sem dobil novega MBPja, med namestitvijo sem tudi pazljivo pregledoval, če z opremo ni nič narobe (rumen odtenek v spodnjem delu ekrana, mrtvi piksli, ...) in sem že takoj na začetku opazil, da zvok za napako (mislim, da je "Funk") zveni zelo hreščeče v primerjavi s starim MBP (Late 2006). Ima kdo podobne izkušnje z Unibody MBPji in zvokom?
Zadeva me čudi predvsem, ker mislim, da sem v rivjujih prebral, da imajo novi MBPji dejansko boljše zvočnike.
Na nekem forumu sem prebral, da je to design napaka in da je hreščeč zvok posledica ohlapnih tipk na tipkovnici.
Nazadnje urejal/a MacFreak Pro Sob 22. Maj 2010 12:00; skupaj popravljeno 1 krat
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 22.05.2010 11:00:49 Re: Hreščeč zvok MBP 17" Mid 2010 |
|
MacFreak Pro je napisal/a: | Danes sem dobil novega MBPja, med namestitvijo sem tudi pazljivo pregledoval, če z opremo ni nič narobe (rumen odtenek v spodnjem delu ekrana, mrtvi piksli, ...) in sem že takoj na začetku opazil, da zvok za napako (mislim, da je "Frog") zveni zelo hreščeče v primerjavi s starim MBP (Late 2006). Ima kdo podobne izkušnje z Unibody MBPji in zvokom?
Zadeva me čudi predvsem, ker mislim, da sem v rivjujih prebral, da imajo novi MBPji dejansko boljše zvočnike.
Na nekem forumu sem prebral, da je to design napaka in da je hreščeč zvok posledica ohlapnih tipk na tipkovnici. |
Hrescec zvok po moje ni lih "normalna" zadeva. Vsaj moj 15" unibody MBP (late 2008) ne hresci.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Horjul |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 23.05.2010 06:20:24 Re: Hreščeč zvok MBP 17" Mid 2010 |
|
MacFreak Pro je napisal/a: | Danes sem dobil novega MBPja, med namestitvijo sem tudi pazljivo pregledoval, če z opremo ni nič narobe (rumen odtenek v spodnjem delu ekrana, mrtvi piksli, ...) in sem že takoj na začetku opazil, da zvok za napako (mislim, da je "Funk") zveni zelo hreščeče v primerjavi s starim MBP (Late 2006). Ima kdo podobne izkušnje z Unibody MBPji in zvokom?
Na nekem forumu sem prebral, da je to design napaka in da je hreščeč zvok posledica ohlapnih tipk na tipkovnici. |
nope, to ni normalno. Kar na servis z njim.
|
 |
Jabček
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 02.06.2010 14:16:34 |
|
Računalnik je odšel na servis, kjer so menjali zvočnik, vandar je zadeva tudi po menjavi hreščeča in težave niso odpravili. Na servisu je v Avstriji, kamor ga je peljal tisti, ki ga je kupil.
Bojda serviserji niso ravno prijazni in se s takimi menjavami srečujejo dokaj pogosto, pri čemer pravijo da ni mogoče kaj dosti narediti. Zdaj, zanima me, če je težava resnično tako razširjena, in verjetno ne bi nič rešil, tudi če bi zahteval novega, ali se na servisu dejansko "lažejo"?
|
 |