iPhone je hrvaški in ko ga prižgem mi pač napiše da ga moram aktivirat grr....
torej ali obstaja kak program ki lahko to zadevo naredi ali moram it res iskat .hr kartico?
hvala!
| iPhone 3GS 3.1.3 | |||||

Zadeva je taka kupil sm od kolega za 200 eur iPhone 3gs 16gb belega in sicer po nesreči je biu updejtan na 3.1.3 zdej me zanima a je kaka stvar da bi spremenil vsaj v ipoda  

iPhone je hrvaški in ko ga prižgem mi pač napiše da ga moram aktivirat grr.... torej ali obstaja kak program ki lahko to zadevo naredi ali moram it res iskat .hr kartico? hvala!  | 
	|||||

Res moraš iskat hrvaško kartico... 

| 
	|||||

super  

| 
	|||||

Vstaviš kartico pa odpreš itunes priklopiš kabel pa ti aktivira.. V Sloveniji bolj težko... Napiši oglas po forumih pa ti jo kdo mogoče posodi če jo ima doma .. Drugače pa na hrvaško (: 

| 
	|||||

ja pa sej ga itaq ne bos mogu odklenit ker odklepa za 3.1.3 se ni pa pomoje ga tud ne bo 

| 
	|||||

Res ste se nategnili s temi hrvaškimi iphoni... Za 3.1.3 ga sigurno ne bo.. Bo pa najbrž za 4.0..  | 
	|||||

A če pri apple-u niso zakrpali luknje za jailbreak bo za 4.0, če pa so jo po naklučju bojo pa vseeno ven dali jailbreak za 3.1.3? 

| 
	|||||

Ne vem zakaj imam feeling, da bo tega zmeraj manj ... 

| 
	|||||

ta apple  temi zaklepi postaja nadlezen  

na koncu bo res štala s temi hrvaškimi telefoni  | 
	|||||

me prav zanima priiblizno kolk je v slo iPhonov, ki trenutno cakajo na odklep. 

| 
	|||||

jest mam na 3.1.2 kje je moznozt za odklep bila. bom pa verjetno custom firmware gor dau 3.1.3 ki ga je tud mozno odklenit! sam ne ce mas ze 3.1.3 gor! 

| 
	|||||

amm kupil od kolehga za drobiž  

| 
	|||||

če prideš na Gorenjsko ti lahko kartico posodm... 

| 
	|||||

lahko ga pa meni prodas  

| 
	|||||

Pa se niti ne bomo:) Samo merkaš kdaj updejtaš in je. Sploh pa .1 3 ni nič novega, tako da res ni krize;)  | 
	|||||

Če je kdo interesent prodam zelo ugodno iphone 3GS 16 gb,zaklenjenega na t-mobile.Telefon je brez praske. 

| 
	|||||

300€ pa roka  | 
	|||||

Ok dogovorjeno. 

| 
	|||||

Ne prodajaj zdaj bik! V roku 1 mesca pride odklep.  | 
	|||||

ok evo dobil sm kartico t-mobile in aktiviru zadevo zdej me pa zanima z kerim programom je najbl jaibrejkat da bi vsaj kake aplicakije zastonj pobral in da bi bil uporaben kot ipod =) 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |