Spostovani!
Zanima me, ali se splaca kupiti iMac Mini? So mogoce kaksni zadrzki ali slabe izkusnje od dosedanjih lastnikov?
Lp,
Marko
| Nakup iMac Mini | |||||
Spostovani!
Zanima me, ali se splaca kupiti iMac Mini? So mogoce kaksni zadrzki ali slabe izkusnje od dosedanjih lastnikov? Lp, Marko |
|||||
Splaca 1?
Isto zmogljivost dobis PCja pol ceneje. Zadrzkov ni,same dobre izkusnje. Splaca 2? Podobna velikost kot mac mini, sicer dobis, ampak z taksno zmogljivostjo pa tezko? Ce zelis imeti, imas denar, si kupi. Ti nikoli ne bo zal. |
|||||
Ok, moram kupiti maca, ker se mi je nabralo par projektov in ne morem programirati, pa sem mislil zaceti z entry level, da najprej poberem eure
|
|||||
Da.Tekoče.
|
|||||
Dela tudi z 2 gb? In ali lahko kupim ram v navadni PC štacuni ali je kakšen poseben modul (in seveda občutno dražji
|
|||||
Tudi z 2G bo delalo tekoce in bos lahko pobral eurcke.
Potem bos pa videl, ali iMac , ali macpro, kolk G rama pa seveda,kolk eurckov bos pobral |
|||||
ok, hvala, samo zanima me, ali je ram od pcja kompatibilen (lahko kupim v comshopu pomnilnik) ali je striktno ram od appla? |
|||||
Malo poglej tukaj po iskalniku, bos videl kaksen ram deluje.
NI striktno od appla! |
|||||
seveda je ram kompatibilen. Pri mac miniju moras imeti ram za laptope. Torej SO-DIMM module
|
|||||
Kolko pa je max. rama? Povprasal sem par ljudi in so rekli da je 4 gb max. Vendar sem malo prej na ebay-u nasel minija, ki ima 8gb rama! Ali je to nateg: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-2-53GHz-MAC-MINI-8GB-DDR3-RAM-256GB-SSD-/140401369389?cmd=ViewItem&pt=Apple_Desktops&hash=item20b092e12d
|
|||||
lahko da ima...dela pa samo z 4 oz.3,5..
|
|||||
O Mac Mini-ju samo dobro ... sploh pa, ko sem ga priklopil na Cinema Display ... ufff.
Ker imam še druge Mac-e (MBP in iMac) in rabim denar ga prodajam ... s težkim srcem ... imel sem ga kot strežnik (SL Server!) in tudi kot strežnik je bomba! |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |