Imam iPhone 3GS 3.1.3 05.12.01 old bootrom in bi ga rad jailbreaku in odklenu. a ve kdo če se ga sploh da?

| jailbreak in unlock iphona | |||||

Imam iPhone 3GS 3.1.3 05.12.01 old bootrom in bi ga rad jailbreaku in odklenu. a ve kdo če se ga sploh da? 

| 
	|||||

Jailbreak da, odklep ne. 

| 
	|||||

Imam 3gs, kupljen v Italiji v prosti prodaji, tovarnisko odklenjen, 05.11.07.  Ce ga nadgradim na 3.1.3 ga lahko jailbraikam? Izdelan je v 50.tednu leta. 

Sicer imam trenutno 3.1.2 jailbraikanega in dela super vendar nimam popolnega jailbraika. Se mi splaca nadgradit? Ali raje pocakam na 4.0?  | 
	|||||

Ne nadgrajuj zaenkrat. Ampak pride v parih dneh Spirit untethered jailbreak za 3.1.3 in 3.2 iPad 

| 
	|||||

Torej počakam na Spirit. Ko pride spirit, si nadgradim na 3.1.3. ter jailbraikam z Spiritom in bom imel popolni jailbraik? Sem prav razumel vse kar je zapisanega o temu Spiritu?   

Ok bomo počakali ni panike, sem čakal pol leta s tem nepopolnim jailbraikom ne vem zakaj ne bi počakal še "par dni" za popolni jailbraik  | 
	|||||

Prav si razumel  

| 
	|||||

Kdaj pa ga bom približno lahko odklenil? 

| 
	|||||

Odvisno. Recimo ce pride 7 Junija nov iPhone in recimo da takrat tudi os 4.0, potem pomoje enkrat Junija. Tam se priblizno mesec ali dva pocakaj.  | 
	|||||

a ni tko da če maš old bootrom da se da downgradat na 3.1.2? 

| 
	|||||

Ne. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |