LP,
| JAR 2010 | |||||
glede na to, da bo fuzbal vsak cajt na sporedu, a je že kje kaka uporabna aplikacija v stilu F1 ali moto GP za spremljanje tekem, rezultatov itd, če nisi glih za TVjem
LP, |
|||||
Mislim da je zelo uporabna ESPN Fifa 2010 Skoda da Fifa ni izdala kaksne svoje. |
|||||
full jih je! jst mam od espn 2010 fifa world cup in se mi zdi uredu!!
lp |
|||||
Samo mali pogled na Itunes Store i eto ga , pa se brezplačen je .
South Africa tracker 2010 |
|||||
hudiča js sm pa itunse obrnu pa nč pametnega najdu...no če nč druzga pa v temo vsaj predloge limejte
Hvala fantje! |
|||||
sam sem si tudi tega naložil in pa še 2010 South Africa Live |
|||||
Za vse tiste, ki ne morete spremljati tekem preko TV-ja obstaja app
"BlickTV" in je free do konca svetovnega prvenstva. Slika je kar dobra. http://www.blick.ch/life/digital/apps/schauen-sie-alle-wm-spiele-gratis-auf-dem-iphone-148789 |
|||||
kako bi pa jaz do tega prišel, k mam slo račun ??
|
|||||
narediš si brezplačen uk itunes račun
|
|||||
lahko kr švicarskega pa je
|
|||||
ma če hočem UK račun nardit nakonc k vnesem moje podatke mi skos teži da morm tapravo poštno številko vtipkat, ko dam pa eno od Londona pa spet ni vredu
|
|||||
odlična slika...priporočam
|
|||||
Mi lahko kdo razloži kje gledam v tej aplikaciji "živo sliko"
LP, |
|||||
pardon zdej sm ugotovu, da sploh nisem mel taprave aplikacije
LP, |
|||||
tale je tut zelo zanimiva, sicer za placat, ampak lahko preverjas vsako potezo, primerjas in analiziras...
...sam pol vsi hocjo tvoj telefon, da so pametni... lp http://www.totalfootball2010.com/ |
|||||
Tale BLICK TV mi je po 2h dneh uporabe - btw odlična slika in aplikacija, zaštekala
|
|||||
Hvala za opozorilo!
Se pravi "Location Services" ne sme biti prižgan med uporabo aplikacije, ali kako drugače ugotovi lokacijo? Meni zaenkrat dela. |
|||||
Tudi meni po 3. dnevih javi Error in kao gledljivo v Švici.
Bom probal menjati itunes račun v Švico. LP, Mitcho |
|||||
hmmmm.... za "švico" rabim kreditno kartico... kakšna ideja kako usposobiti BlickTV?
LP, Mitcho |
|||||
Brezveze se je matrat, ker blokirajo vse ipje, ki niso švicarski.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |