Blackra1n ne dela | |||||
imam jailbreakan iPhone 3GS 3.1.2, kupljen v Italiji in kot ze vemo, vsakic, ko se nam iPhone ugasne, ga moras prikljuciti na racunalnik in zagnati Blackra1n. To sem danes tudi storil, vendar mi vsakic, ko kliknem "Make it ra1n", pokaze sporocilo: "blackra1n has encountered a problem and needs to close. We are sorry fot the inconvenience." Probal sem ze iz treh drugih racunalnikov, vendar vedno ista zgodba. Mogoce kdo ve, kaj je narobe. To se mi prej se nikoli ni zgodilo. Hvala, Anze |
|||||
![]() |
|||||
Žal ne vem, zakaj se je to zgodilo, vendar mam jaz isti problem z quickpwn (zadnjo verzij). Na 8ih pcjih ga ni šlo zagnat (win7, vista in xp), ker je javlo error/close program/program has stopped working... .Sprobal pa sem vse mogoče (administratorki zagon, kompatibilnost z win xp, naložo sem vse .net framework od v1 do v4, sprobal sem tudi verzije iz različnih lokacij pa nič...) pa še zdaj ne vem, kaj je narobe. Blackra1in pa mi dela.Pa redsn0w 0.9.4 ( s katerim sem jailbrejkal 3gs 38.tedn) tudi dela kot mora. Boš mogo poguglat za blackrainom, kaj bi lahko blo. Za quick pwn nisem našel v 2 dneh in kar nekaj urah , rešitve. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |