"tko pa bomo lahko prebiral elektronsko posto tud na safari brskalniku (tisti, ki imamo account pri gmail.com seveda)"
lp
sebastijan
| Gmail in Safari | ||||||||
| 
 | 
 Gmail od tega tedna dalje podpira brskalnik Safari 1.2 in novejše verzije     "tko pa bomo lahko prebiral elektronsko posto tud na safari brskalniku (tisti, ki imamo account pri gmail.com seveda)" lp sebastijan | |||||||
|  | ||||||||
| 
 Kul. Ko so odprli beta testiranje zadeve se je kar nekaj Mac uporabnikov zjezilo, da Gmail ne dela v Safariju. Google pa je takoj podal izjavo, da že dela na tem. Lepo, lepo, vsaj nekateri so poslušni za zahteve Mac communitiya.       | ||||||||
|  | ||||||||
| 
 Mah js sem bolj za spymac.com če že   | ||||||||
|  | ||||||||
| 
 Gmail? _________________ Govoril sem... | ||||||||
|  | ||||||||
| 
 Gmail Googlov web-mail, ki pa je zaenkrat še v beta fazi in rabiš povabilo, da prideš notri. Lepo pri tem je, da imaš 1GB prostora za maile, po svojem arhivu mailov pa iščeš z Googlovo tehnologijo. In ko smo ravno pri tem imam kar nekaj povabil za GMail. Če kdo hoče naj mi sporoči.     P.S.: Govori se, da Gmail teče na Applovih xServih in morda tudi njihovih RAID poljih. | ||||||||
|  | ||||||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |