Jabuk
iPod shuffle in In-Ear slušalke?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 11.04.2010 18:19:43
iPod shuffle in In-Ear slušalke?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo vsem. Že kar lep čas se ukvarjam z odločitvijo kak iPod vzet, upam da bom tu našel pomoč glede moje odločitve.

Kar se tiče glasbe nisem zahteven uporabnik. No v bistvu imam nekje 3GB glasbe. Prenesem si zgolj dobre pesmi, torej nimam albumov.

Poglavitno mi je da je zvok čimbolj kvaliteten saj slišim zelo dobro razlike v kvaliteti, tako da hreščanje pri 128kbps mi ni ravno v užitek. Prav tako ne prenašam najbolje da se vse iz okolice sliši poleg glasbe.

Glede na to da sem cenovno omejen na nekje 150€ se ne morem ravno prosto zmišljevati. Razmišljal sem o 4GB shufflu. Poleg tega pa bi dokupil Apple In-Ear slušalke. Glede slušalk sem prebral nekaj testov in očitno so se pri Applu tokrat bistveno bolj odrezali pri slušalkah kot prvič.

Moje vprašanje je v bistvu ali je moč kontrolirati pesmi enako preko priloženih slušalk in preko In-Ear slušalk (Volume, Next,...)? Nadalje me zanima ali je moč izklopit moteč glas, ki govori naslov pesmi in izvajalca? Ali je ta glas privzeto prisoten pri vsaki menjavi komada? Kako je s kvaliteto priklopa za slušalke? Slišal sem da naj bi imel classic bolj kvaliteten output, ostali pa naj bi bili enaki. Velja to tudi za shuffla? Zanima me še kako je z overall kvaliteto izdelave shuffla, kje kaj poka, se kaj rado praska, kak gumb hitro crkne? Kako pa je z avtonomijo vkolikor poslušaš komade kvalitete 320kbps?

Hvala. Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 11.04.2010 20:42:37
jaz bi zihr kupu druge slušalke. pa zihr bi se odloču za nanota pa tud če morm slušalke zato kupit 1 mesec kasneje,itak dobiš zravn neke slabe applove slušalke za tist mesec, če pa rabiš res mini player pol pa nabav to ane. moje mnenje
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 11.04.2010 20:58:36
Najboljso kvaliteto glasbe ima definitivno ipod classic. Potem se mi zdi da mi sledi ta novi ipod touch nato shuffle najmanj me je pa preprical nano - nekako zelo potihem glasbo predvaja in ni to to..
Sam imam shuffla ce sem kje vzunaj drugace poslusam preko iphona je boljsa kvaliteta glasbe..
Nevem kaj tako pljuvate slusalke od appla. Tisti novi model ki je prilozen novemu ipod shufflu in iphonu 3GS zadovolji moje potrebe.
Glede in-ear slusalk ti priporocam da prvo sprobas prilozene potem ce ti ne zadostujejo kupis in ear.. Remote deluje v celoti next, volume ipd..
Tudi sam bi jih kupil ce ne bi bila cena 80 eur.
Glede shuffla.. Moje mnenje je da je vsaka apple stvar kvalitetna.. Imel sem ze vse shuffle do zdaj in vsak je deloval in se danes deluje. Kvaliteta glasbe je odlicna. Nima veze ali predvajas komad 48 kbps ali pa 320 kbps baterija drzi enako..
Nano me ni preprical ker je enostavno predrag zato kar ponuja.. Glasbo lahko poslusam na shufflu, ekran je za filme premajhen, iger ne morem igrati ekran pa samo trosi baterijo pa se razbijes ga lahko..

Sepravi koncno mnenje. Kupi ipod shuffle 8gb za zacetek. Ce se ti ne dopadejo slusalke kupi in ear od appla.
Sporoci kako se bos odlocil.
Lp
Jabuček

Jabuček

Kraj: Gunclje
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 11.04.2010 21:02:19
Druge slušalke. Applove slušalke so načeloma blj tako-tako.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 11.04.2010 21:12:42
stari sploh ne omenji slušalk od appla.. te obične so direkt za v smeti
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 11.04.2010 21:36:24
V bistvu nove In-ear slušalke niso tak slabe:

http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2009/03/22/Apple-In-Ear-Headphones/p1

Označene so kot ene najboljših v rangu do 100€/$. Rad bi jih prej probal, samo naši prodajalci so bolj kot ne finače.

Nano je grd. Classic bi bil moja druga izbira vendar sem zasledil da je kar težko dobit model ki bi imel popolnoma lepo vsidran tisti plastičen kolešček (ali kje štrli, ali je kak gumb težje pritisnit,...). Sem pač perfekcionist. Pa še preverit ne morem lege koleščka ker je zapakiran v neprosojno embalažo. Sad
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 11.04.2010 21:58:38
hhsk je napisal/a:

Zakaj ne? Katere pa ti uporabljas?

Ja nano je tudi men grd Very Happy ..
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 15.04.2010 17:09:26
Končalo se je tako da sem vzel iPod classic 160GB in mi ni žal. Res je kolešček bolj tako tako, ampak jutri dobim še Gelaskin in ga bom zadigal gor in upam da bo rokovanje bolj prijetno. Slušalke pa naslednji mesec. Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 15.04.2010 17:30:24
gpc17 je napisal/a:
hhsk je napisal/a:

Zakaj ne? Katere pa ti uporabljas?

Ja nano je tudi men grd Very Happy ..

sestra mi je 1x posodila svoje od nanota.. sm reku hvala lepa. dam rajš 20eu za najbl cheap slušalke od skullcandya (čeprov razpadejo v 2h mescih), zvok je ziher 10x boljši.
Citiram:
John Christopher
Naslov sporočila: , Objavljeno Čet 15. Apr 2010 18:09
Končalo se je tako da sem vzel iPod classic 160GB in mi ni žal. Res je kolešček bolj tako tako, ampak jutri dobim še Gelaskin in ga bom zadigal gor in upam da bo rokovanje bolj prijetno. Slušalke pa naslednji mesec.

edino pravilno
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 20.04.2010 21:03:02
Zanima me ali je kaka možnost nakupa Gift Cardov v SI? FMC naj bi nekaj ponujal ampak je cena že kar neokusno precenjena.

Vkolikor to nikakor ni mogoče bi kupil Gift Card v Avstriji. Ali v tem primeru ustvarim račun enako kot ameriškega, razen te razlike da spremenim lokacijo na neki v Avstriji?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani