Kar se tiče glasbe nisem zahteven uporabnik. No v bistvu imam nekje 3GB glasbe. Prenesem si zgolj dobre pesmi, torej nimam albumov.
Poglavitno mi je da je zvok čimbolj kvaliteten saj slišim zelo dobro razlike v kvaliteti, tako da hreščanje pri 128kbps mi ni ravno v užitek. Prav tako ne prenašam najbolje da se vse iz okolice sliši poleg glasbe.
Glede na to da sem cenovno omejen na nekje 150€ se ne morem ravno prosto zmišljevati. Razmišljal sem o 4GB shufflu. Poleg tega pa bi dokupil Apple In-Ear slušalke. Glede slušalk sem prebral nekaj testov in očitno so se pri Applu tokrat bistveno bolj odrezali pri slušalkah kot prvič.
Moje vprašanje je v bistvu ali je moč kontrolirati pesmi enako preko priloženih slušalk in preko In-Ear slušalk (Volume, Next,...)? Nadalje me zanima ali je moč izklopit moteč glas, ki govori naslov pesmi in izvajalca? Ali je ta glas privzeto prisoten pri vsaki menjavi komada? Kako je s kvaliteto priklopa za slušalke? Slišal sem da naj bi imel classic bolj kvaliteten output, ostali pa naj bi bili enaki. Velja to tudi za shuffla? Zanima me še kako je z overall kvaliteto izdelave shuffla, kje kaj poka, se kaj rado praska, kak gumb hitro crkne? Kako pa je z avtonomijo vkolikor poslušaš komade kvalitete 320kbps?
Hvala.