Jabuk
restore težava
Jablanator

Jablanator

Kraj: Artiče
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 23.04.2010 20:56:46
restore težava
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
zdravo

imam novega iphona 3gs tovarniško odklenjenega. 3.1.2 firmware
sem probal narediti jailbreak pa mi neki ni vredi nardil pa sem mogu dat restore. pri restore oa nikakor ni šlo z 3.1.2, mi vedno napiše:
the iphone "iphone" could not be restored. this device isn't eligible for the requested build
a kdo mogoče ve kako bi tole lahko popravo, če pa dam na restore in update mi naredi na 3.1.3 gre pa potem vse brez problema

lp
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 24.04.2010 10:37:44
http://www.funkyspacemonkey.com/downgrade-iphone-3gs-firmware-313-312

izvedi ta korak, ko v fajl Hosts dodaš IP in naslov. Nato nebo več javljalo Eligible...
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 24.04.2010 10:46:26
hja...tole sm že neki probu dodajat pa mi ni prjel...tlele piše pa:

NOTE: this tutorial is aimed ONLY to iPhone 3Gs users that have saved their ECID file through Cydia.

sam problem je da jst še nism jailbreaka nikol, pa tut cydie nisem mel gor, ker je iphone še nov, tak da če prov razumem tole ne bo delal al?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 24.04.2010 11:07:47
dreamteam je napisal/a:
hja...tole sm že neki probu dodajat pa mi ni prjel...tlele piše pa:

NOTE: this tutorial is aimed ONLY to iPhone 3Gs users that have saved their ECID file through Cydia.

sam problem je da jst še nism jailbreaka nikol, pa tut cydie nisem mel gor, ker je iphone še nov, tak da če prov razumem tole ne bo delal al?

Če so to pravilno dodal, ti more restorat, vendar potem v itunsu javi napako. Če je error 1015, pol maš shranjen fajl, in se bo dalo naret downgrade, drugače pa ne.Ker pa ti downgrada ne rabiš, ker si še vedno na 3.1.2, čimprej porihtaj in restoraj spet na 3.1.2 , naredi jailbrejk in shrani shsh prek cydije. Kak se to shrani ne vem, ker sem pred par dnevi dobil 3gs, ki sicer ma shranjen shsh, je pa še vedno na 3.1.3, ker se mi quickpwn noče odpret na winsih. Sprobano že na 7ih pcjih. WTF glede quickpwn??? Pa mam net framework itd... Nekaj drugega ga zajbava...

Fajl odpreš, kopiraš not IP, nato pa samo shraniš, in ne shrani kot, ampak samo shrani.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 24.04.2010 11:31:32
sej jst sm dal tam sam shrani in vse...sam jst nism več na 3.1.2...jst mam 3.1.3, ker ko sm hotu jailbreak narest ko je bil še nov, mi isto ni šlo...sem probal restore naredit z 3.1.2 tut ni šlo...in mi ni preostal druga ko da sm probu če bo pa 3.1.3 delal...tist mi je pa nardil vse brezproblema...sam zej pa nikak ne morm nazaj na 3.1.2 pridet, da bi probu še enkrat jailbreak nardit. cydie itak nimam in je nikul nism mel gor naložene, da bi lahk shrani une fajle
tak da očitn bom mogu počakat da bo jailbreak za 3.1.3 zuni...kar bo pa verjetn še mal trajal
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 24.04.2010 11:40:05
Ja pol pa bos res mogo pocakat na jailbrejk.Pol pa ko bo, pa si shrani te fajle, ker bojo se koristni v prihodnosti.Jaz pa upam, da usposobim quickpwn se danes, da si lahko kostumiziram telefon.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 24.04.2010 11:46:51
jap...sreča da je tovarniško odklenjen da nimam vsaj s tem problemov, da mi tko vseeno dela Smile
drgač bom pa shrano fajle potem ko bom lahk ja...pa upam da bo jailbreak za 3.1.3 čim prej na voljo Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani