restore težava | |||||
imam novega iphona 3gs tovarniško odklenjenega. 3.1.2 firmware sem probal narediti jailbreak pa mi neki ni vredi nardil pa sem mogu dat restore. pri restore oa nikakor ni šlo z 3.1.2, mi vedno napiše: the iphone "iphone" could not be restored. this device isn't eligible for the requested build a kdo mogoče ve kako bi tole lahko popravo, če pa dam na restore in update mi naredi na 3.1.3 gre pa potem vse brez problema lp |
|||||
![]() |
|||||
http://www.funkyspacemonkey.com/downgrade-iphone-3gs-firmware-313-312
izvedi ta korak, ko v fajl Hosts dodaš IP in naslov. Nato nebo več javljalo Eligible... |
|||||
![]() |
|||||
NOTE: this tutorial is aimed ONLY to iPhone 3Gs users that have saved their ECID file through Cydia. sam problem je da jst še nism jailbreaka nikol, pa tut cydie nisem mel gor, ker je iphone še nov, tak da če prov razumem tole ne bo delal al? |
|||||
![]() |
|||||
Če so to pravilno dodal, ti more restorat, vendar potem v itunsu javi napako. Če je error 1015, pol maš shranjen fajl, in se bo dalo naret downgrade, drugače pa ne.Ker pa ti downgrada ne rabiš, ker si še vedno na 3.1.2, čimprej porihtaj in restoraj spet na 3.1.2 , naredi jailbrejk in shrani shsh prek cydije. Kak se to shrani ne vem, ker sem pred par dnevi dobil 3gs, ki sicer ma shranjen shsh, je pa še vedno na 3.1.3, ker se mi quickpwn noče odpret na winsih. Sprobano že na 7ih pcjih. WTF glede quickpwn??? Pa mam net framework itd... Nekaj drugega ga zajbava... Fajl odpreš, kopiraš not IP, nato pa samo shraniš, in ne shrani kot, ampak samo shrani. |
|||||
![]() |
|||||
tak da očitn bom mogu počakat da bo jailbreak za 3.1.3 zuni...kar bo pa verjetn še mal trajal |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() drgač bom pa shrano fajle potem ko bom lahk ja...pa upam da bo jailbreak za 3.1.3 čim prej na voljo ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |