imam hrvaški iPhone 3GS 32gb na verziji 3.1.2, ker pa imam kar nekaj problemov z njim ga želim restorat. Slišal sem nekaj da bi lahko shranil nekaj na cydiji in restoral... ali je bilo to možno le pred prihodom 3.1.3?
Lp

| iPhone 3gs - 3.1.2 restore | |||

imam hrvaški iPhone 3GS 32gb na verziji 3.1.2, ker pa imam kar nekaj problemov z njim ga želim restorat. Slišal sem nekaj da bi lahko shranil nekaj na cydiji in restoral... ali je bilo to možno le pred prihodom 3.1.3?

Lp  | 
	|||

mene zanima kje v cydii je bilo mozno to shraniti, ker nisem preprican ce sem shranil! 

| 
	|||

Samo odpreš cydio in na prvi strani je gumb: MAKE MY LIFE EASIER, THANKS. Če pritisneš, se shrani SHSH fajl na Saurikov server in boš lahko restoral. Ni samo pred prihodom 3.1.3, tudi zdaj je aktualno. Ampak če se prav spomnim, je treba še itunes nekaj popravit, da se ne poveže z Applom, ampak s Saurikom. Malo pogooglaj SHSH...

lp  | 
	|||

Je aktualno ja ampak za 3.1.3... Ce za prej nisi shranil ti tudi zdaj ne pomaga 

| 
	|||

Res je... Pardoniram. A to pomeni da se ga sploh ne da restorat na 3.1.2? Snowbreeze custom 3.1.3 pa je jailbreakan predvidevam? Ma ta apple smrdljivi in njihove finte butaste... Jih bom mel počasi že pun k****. 

| 
	|||

Ja to lahko ja.. Pa se to ce iphone ni MC model ce ne ga ne bo hotelo jailbrejkat.. 

| 
	|||

Zivjo,

jaz imam zelo podobno tezavo, 3Gs 16GB delujoc na 3.1.2 (modem firmware 05.11.07 ), ki pa mi ga je zacel lomit ( sesuva* se safari, mail in kar je najhuje, tudi cydia )....... * sesuva pomeni, da ga zazenem, se za hip odpre, potem pa takoj nazaj zapre ...... zato sem ga zelel normalno restorat, tako kot sem to pocel prej na 3G-ju kar pa seveda ne gre tako enostavno Narayan, ti si omenil shsh prek cydie + neki popravki na iTunesih.... a bi mi lahko to (kdorkoli) nekoliko bolj obrazlozil.... sicer pa itak, ce mi cydia ne deluje, verjetno ne bom imel v tej smeri veliko uspeha. Ali imam se katero drugo moznost, kot da cakam s napol sesutim softwareom da pride unlock za 3.1.3 in takrat restoram na slednjega? Ze na prej se zahvaljujem za odgovore, CIAO _________________ Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |