Pozdravljeni,
lahko prosim rešite naslednjo anketo: http://www.surveymonkey.com/s/9NMBGGM
Hvala
| Anketa: iPhone v Sloveniji | |||||||
|
|||||||
Ali boš rezultate kje objavu?
|
|||||||
Ena kozmetična: iPhone ni znamka.
|
|||||||
Nisem avtor ankete tako da nič ne morem obljubiti. Bom pa prosil za dovoljenje in poskusil potem tudi objaviti rezultate ankete.
|
|||||||
Ok sem izplnil. Mi je pa vseeno, če bo iPhone kdaj v Sloveniji ali ne, dokler ga imajo drugje po svetu (Npr. Italija)
|
|||||||
Kak ti je lahko vseeno? LP -J |
|||||||
dej dej potrudi se |
|||||||
Veliko več jih bo, torej ne bo več tako zanimivo Kateri ga želi imeti se bo pa zapeljal k sosedom. |
|||||||
bo še bolj zanimivo si hotu rečt
več slo iPhone userjev--> več slo uporabnih appov |
|||||||
Kaj pa ma veze koliko uporabnikov ima iPhone? Več jih bo, večja bo podpora...Ne da bi bilo potrebno jamrat da ne vem kaj vse ne deluje na iPhoneih
LP -J |
|||||||
Meni deluje vse kar rabim, tako da res ni potrebe |
|||||||
kar se tiče stvari ki jih rabim v sloveniji (pošte, kino, železnice, gostilne ipd.) je že danes vse pokrito z appi tak da mi nič ne manjka.
|
|||||||
Meni je tudi bolj ko ne vseeno, v kolikor pa ga ne bi imeli italjani bi se pa prekleto boril.. V kolikor bo kdaj koli pri nas uradno bo sigurno z vezavo to pa v vsakem primeru ne bi imel, tako da ne bi bilo nobene razlike zame. Le vec bi bilo dela na forumu z nevescimi userji.. Tisti ki bi si kupil iphone v sloveniji ima skoraj 100% pcja in tak uporabnik ne bo zaradi enega telefona kupil maca.
|
|||||||
Enostavno, saj nekaj uporabnikov, je že pred mano napisalo point. Kar trenutno potrebujem imam že sedaj vse gor. Pa tudi, kar ne potrebujem je gor. Raje ne kupim, kot pa da je vezava in locked. Iphone 3gs imam iz ITA + US iTunes acc (za aplikacije kupovat). Telefona v glavnem ni problem dobit, če se malo znajdeš. Če bo pa komu odgovarjalo, da je cena z vezavo recimo 200 eur + 50 ali več eur na mesec za naročnino pa kr naj čaka. Meni se takšna računica ne izide. |
|||||||
kaj pa recimo 400€ in 2-letna vezava ob minimalni narocnini pri vasem omiljenem operaterju? men bi to kr sedl.
zakaj ne bi imeli zaklenjenih telefonov? saj verjetno ne menjate vsake tri mesece operaterja? ali pac? |
|||||||
Ponavadi, so vsi "boljsi" telefoni ze itak zasoljeni se ob ze neke hudem paketu, narocnina vsaj 30-50e.. Trenutno placujem pa 15e in se mi ne izide..
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |