Jabuk
iphone po določenem času ne zvoni in ne morem klicati
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.04.2010 16:03:51
iphone po določenem času ne zvoni in ne morem klicati
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam Iphona 2g, tezava pa je sledeča:
Nikoli nisem imel nobenih problemov do nedavnega. Telefon sem nadgradil na 3.1.3. Tu mislim, da je bilo še vse v redu. Nato sem naložil eno temo prek SSH-ja in sem po pomoti eno mapo(ne vem tocno katero), namesto odprl, premaknil v eno drugo. Telefon ni bil več funkcionalen, zato sem naredil clean restore, vse še enkrat naložil.
No od takrat opažam, da mi telefon, po določenem času, ne zvoni, ko me kdo kliče, tudi ko ta oseba že odloži telefon, imam na ekranu še vedno tisto slikco kot da me nekdo kliče. Če želim potem koga poklicati ne šlišim ne kako telefon zvoni, ko se povezuje, ne osebe ki se oglasi na drugi strani. Potem telefon ugasnem/prižgem in je vse za nekaj časa v redu, potem se pa zopet ponovi.
Po moji logiki, to ne more biti posledica tega, da sem po pomoti eno mapico prestavil v drugo, saj sem potem naredil clean restore(tudi v itunesih sem dal new iphone). Res je, da sem takoj zopet dal gor to temo(lephono), vendar tudi dvomim, da je to vzrok. Restore sem naredil že tako na 3.1.3, kot na 3.1.2.
Edino kar lahko še probam je, da naredim še en restore in ne naložim te teme. Če ima kdo drug kakšno idejo oziroma podobno izkušnjo bom zelo vesel.
lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani