KJE JE ZDAJ TU PRAVICA !!!!!! | |||||
Kje je zdaj tu pravica, da ste izbrisali "topic", kje se je razkrila strokovnost neke osebe, pri čemer telefon popolnoma uniči? To je bilo mišljeno kot svarilo za ostale uporabnike foruma, da naj ne nasedajo tej osebi,ker se potem njihovim iphonom slabo piše. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pri "življenju" ga ohranjamo mi ... admini vskočijo, ko je najmenj potrebno in dodatno poteptajo kakovost. A je v novicah kaj dobrega, novega ... včasih bi lahko povzeli kaj s strani MacWorld-a in podobnih strani ... kot to počnejo drugi. Sam sem se ponudil, da odkupim to stran in jo "zašibam kot se zagre" a lastnik ni resen in očitno nima več interesa do Mac skupnosti v Sloveniji. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sem opazil, da je res temu tak. Hočem samo opozoriti javnost, da ne bodo imeli podobne izkušnje kot jaz. Še sreča, da imam dva iphona in "tega" sedaj pošljem nekam drugam na servis preko TUŠevih vez. Tip, pa nima tolko čiste vesti in mi grozi preko PMjev, češ da ga blatim, širim laži itd. Saj ste videli slikovno gradivo. Slike ne lažejo. Sedaj mi je še noter ostala SIMka, zaradi njegove strokovne zamenjave vsega kar je zamanjel. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Uporabniki, veliki ovinek okrog večkrat omenjene osebe v tej TEMI. |
|||||
![]() |
|||||
Dobro da so ti ga urihtali. Poznam Samota mi je že večkrat rešil iPhone. Velika groza okrog te omenjene osebe :S kko lahko to sploh stori. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |