Jabuk
iPhone 3G, aplikacija, iTunes
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.03.2010 00:11:01
iPhone 3G, aplikacija, iTunes
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ok, stvar je sledeča.. upam da podobna tema še ne obstaja, ker je namreč nisem našel, ter upam da me neboste zgrizli zaradi tega Smile no torej.. je kakšna varjanta.. da moj iPhone syncam z iTunes, ker sem ravno sformatiral pc in nažalost pozabil backupat itunes Smile torej rad bi aplikacije, ki so na iPhonu spravil nazaj na pc. syncat ne upam ker mi piše da bo zbrisalo vse iz iPhona, kar pa ne želim Smile hvala za odgovor.. maste pivo v dobrem!

Lp, al3n
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 26.03.2010 13:26:28
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mislim, da nebo šlo... Če si jih kupil, jih tak lahko dol cukneš iz iTunsa. Drugače pa tak veš, kje jih dobit. Laughing

Lahko pa probaš še to:

Z winscp se poveži na iphona in idi v /private/var/mobile/Applications in pol odpiraš mapo za mapo in iz vsake mape si skopiraj GoodReader.app mapo na Pc. Nato pa te mape iz Pcja prenesi v itunsa. Mogoče bo delalo, mogoče ne.

Sicer pa maš še google Very Happy

Muziko pa se da prenest nazaj na PC na več načinov. Eden je ta: http://www.copytrans.net/
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani