Iphone 2g bi je padel na tla in zdaj mi ne deluje zvočnik levo spodaj kaj lahko naredim.

| Zvočnik ne deluje | |||||

Iphone 2g bi je padel na tla in zdaj mi ne deluje zvočnik levo spodaj kaj lahko naredim. 

| 
	|||||

greš na pošto pa kupiš znamko 

| 
	|||||

al pa na mlekomatu liter mleka.

čene men je pomagal, da sm ga še 1x zarinu v tla.  | 
	|||||

kot da bi vprašal : zaj sem se posral , kaj morem pa zdaj nardit ? 

| 
	|||||

ja sej jaz vem da je biu butast vprašanje. sam kaj nej mu jaz. povedu sm mu kaj nej nardi ane. 

| 
	|||||

Lepi odgovori.. 

Vprašal je pa kaj "LAHKO" naredi. Ne pa kaj naj naredi.. Pač peli ga na servis da ti zamenjajo, kaj misliš.. Pa uporabi google.  | 
	|||||

čak kaj je pa z mojim odgovorom blo narobe? pač jaz sm na svojmu iphonu popravu zvočnik tko da sm ga poču ob masivno omaro, lahko uporabiš tudi tla. to da pa ga lah pelje na servis.. pa pomoje tud sam ve. 

| 
	|||||

Posodobil na 3.1.3 ne deluje naredil test z slušalkami razdpl spihal zvočnik ne dela.Spustil na na tla in zdaj spet deluje. 

| 
	|||||

hehe.. no evo..  

| 
	|||||

sej ti nebi blo treba spustit ob tla dejansko. pač rabi močnejši udarec. očitno so tko smešno kontakti narjeni da to pomaga  | 
	|||||

Priklopit slušalke, kabel odrezat, pa eno slušalko spodaj prlimat,.. pa maš nekak novi zunanji zvočnik:)

Če pa hočeš da naj bo glasneje... : ![]()  | 
	|||||

haha kaki car micom   

| 
	|||||

ja men rolca ne gre gor, tko da jebeš to.. odbiješ spodi en kos plastike in voila iphone 2g glasen k svina  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |