Imam iPhona 3G, ki sem ga lani prosti konca leta posodobil na 3.1.2. Tel je lepo deloval, nekaj veliko aplikacij pa nisem niti nalagal, ker nisem se imel časa s tem igrat.
Parkrat se mi je zgodilo, da je tel ostal brez omrežja, ampak ko sem šel iz menija phone, se je ta potem vrnil, pa sem mislil, da je to bilo zaradi lokacije, kjer je bolj slabo omrežje.
Danes se mi je enako zgodilo, le da se omrežje ni hotelo pojaviti nazaj, pa naj sem poiskusil karkoli. Zato sem ugasnil tel in ga ponovno hotel prižgati, nakar se le ta ne da več. Pojavi se le apple logo in to gori skoz, po nekaj časa začne kao neki loadat, vendat tudi te ćrtice, ki se gibajo v krogu po času zamrznejo.
Kaj naj storim, da bom lahko zopet uporabljal tel. Poiskusil sem http://mojapple.net/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/5/iPhone-OS-312-Jailbreak-in-odklep-za-iPhone-3G-3GS-Mac-in-Windows.aspx, vendar blackra ne zazna tela. Se da to kako rešit,....

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani