Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
iphone UK O2
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.01.2010 09:44:26
iphone UK O2
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
lep pozdrav.

sm nov tuki, pa tud zlo zelen kar se iphonea tice, tko da prosm za potrplenje, ce bom kaksno debilnost napisu Smile

stvar je taka, da mam moznost dobit iphone iz avstralije - nezaklenjen, neki cez 500 eur.

druga stvar je pa ta k sm jo slisu, da nej bi se dal iphone brez vezave dobit tud v londonu za 400 funtov, v O2 stacunah na oxford street, pa da kups na pay and go in da je pol to to.

sm isku po forumu pa nism najdu glede tega, pa me sam zanima ce kdo ve kako je s tem.

hvala
Jabuček

Jabuček

Kraj: Lj
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 28.01.2010 11:08:50
cene se nahajajo tukaj http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone
kar se pa tiče če je zaklenjen in pa kasnejši odklep pa žal ne znam odgovoriti, sigurno pa kdo na tem forumu ve več o tem in bo kmalu odgovoril. lp
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 28.01.2010 21:09:23
Možen je uraden odklep preko O2. Ko kupuješ se pozanimaj pri prodajalcu. Moraš podati zahtevo. Na prepaid kartici ti odvzamejo določene bonitete, ampak to verjetno zate tak ne pride v poštev.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 28.01.2010 21:26:48
ja sej neki sm zdej najdu na forumu, glede tega pay and go.

pa kokr jst dojamem je pac 400 funtov, pol pa ce hocs da ti ga takoj odklenejo mors placat za 12 mesecev po 10 funtov se zravn, kar pomen pol se 120 funtov zravn. ce sm seveda prov razumel.

tko da mam filing da bom kr tega avstralskega vzel, pa da nimam pol jajcanja z nicemer vec.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 28.01.2010 21:33:26
Pri O2 stane 449 ali 549 GBP. Odvisno katero različico vzameš (16 ali 32GB). Govorim za pay and go.

Za odklep lahko načeloma izpolniš online obrazec. Odklep stane 15 funtov. Tema o tem drugače že obstaja na forumu. Še enkrat pa kopiram direktno iz O2 spletne strani.

Citiram:
Unlocking your iPhone

From 10 November, the iPhone can be unlocked for O2 customers in the UK.
Pay Monthly customers

Your iPhone can be unlocked at anytime free of charge. If you unlock your handset and place a non-O2 sim into it, you will still have to honour the remainder of the minimum term on your contract.
iPhone Pay & Go customers

Yes, you can unlock your iPhone for a one-off cost of £15. You'll pay for this from the money topped-up on your phone.

But if you unlock your iPhone less than 12 months after you bought it, we'll take off the free Web & Wi-Fi Bolt On (that we added for the first 12 months). You can buy a Web & Wi-Fi Bolt On for £10 a month when you fill in the unlocking form. Find out more about the Web & Wi-Fi Bolt On here.
What do I need to do?

Firstly, complete the unlocking form - it will take up to 14 days for the iPhone to be unlocked and we'll text you to confirm the unlock request. Then place a non-O2 sim into the iPhone and connect to iTunes via a USB cable. iTunes will confirm that the iPhone has been successfully unlocked.

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 29.01.2010 13:12:25
ful hvala za pomoč.

ja tole glede pay and go sm pol tud jst najdu na forumu.

zanima me pa sam se neki. ce ga pac kupm v avstraliji se kr tm baje pol poveze z mobileMe accountom in ga sinhroniziram. ok vem da bo tole zdele cist zelen izpadl ampak jst nimam pojma kaj je mobileMe account. tko da prosm za kratko razlago:))
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 29.01.2010 13:20:35
el_Pablo je napisal/a:
ful hvala za pomoč.

ja tole glede pay and go sm pol tud jst najdu na forumu.

zanima me pa sam se neki. ce ga pac kupm v avstraliji se kr tm baje pol poveze z mobileMe accountom in ga sinhroniziram. ok vem da bo tole zdele cist zelen izpadl ampak jst nimam pojma kaj je mobileMe account. tko da prosm za kratko razlago:))

A niso v Avstraliji odklenjeni?
Kaj ima pa MobileMe tle?
Kupiš iPhone, daš noter SIM, ga priklopiš na iTunse in greš po postopku... thats all!

MobileMe: http://www.apple.com/mobileme/ malce preberi, jaz ga imam (79€/leto) in je cool!
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 29.01.2010 16:17:32
sej zato sprasujem, ker sploh nism mel pojma kaj je mobileMe, tko da hvala za link!

ja kao da se kr tm z mobileMe povezes in sinhroniziras, karkol ze to pol pomen:))

bom jst kr to avstralsko varjanto vzel k je najbol za ziher.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 29.01.2010 16:34:58
Garancija ti velja v drzavi nakupa.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 29.01.2010 20:18:11
hmm to je pa dobr vedt ja.
aja pol ni tko k mac pa to, pac kjerkol po svetu v apple storih?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 29.01.2010 22:58:51
Za iPhone to ne velja.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 02.02.2010 07:22:11
Ja garancija je pa tak ne..iphone je edini telefon ki ima vgrajen senzor padca in ti garancija v tem primeru ne bo koristla.. Wink
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 02.02.2010 07:23:49
Ja garancija je pa tak ne..iphone je edini telefon ki ima vgrajen senzor padca in ti garancija v tem primeru ne bo koristla.. Wink
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #14   Objavljeno 02.02.2010 11:00:07
ja ta garancija me je mal zjebala. tko da sem se odlocu zdej, da vzamem kr ta O2 pay and go, pa se doplacam da mi ga odklenejo, sej cena je ubistvu tm tm, ce bi prsl pa do tega da morm uveljavlat garancijo, je pa london dost bl enostavn Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #15   Objavljeno 09.02.2010 16:44:30
ok zdej sm na netu prebral ta pay and go pa vse te varjante. in pol mi vsak zacne drugac nabijat glede tega, pa da se da, pol drug mi rece da bom mel probleme pa nevem kaj se vse. sam itak noben ni vzel prek tega pay and go, ampak je vsak slisu od bratranca k mu je reku njegov kolega, k je mel punco,........

pa me zanima ce je kdo tuki k je to varjanto dejansko vzel oz. pozna nekoga (ta nekdo ma to varjanto, ne njegov bratranc!), pa da mi pove kako je dejasnko s tem.

hvala
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #16   Objavljeno 09.02.2010 17:10:26
http://www.bolha.com/oglas383766381/apple-iphone-16gb-3gs-zapakiran-tovarnisko-odklenjen

http://www.bolha.com/oglas383563650/apple-iphone-32gb-3gs-nov-zapakiran-tovarnisko-odklenjen-

1. link: iPhone 3gs 16gb, 520€, italijansko poreklo
2. link: iPhone 3gs 32gb, 515€, italijansko poreklo

2. link mi je malo sumljiv, prenizka cena za 32gb verzijo.

Poglej malo po bolhi, tale za 16gb je nekako realna cena, pa še iz Avstralije ali UK ti ne bo treba naročat pa posebej plačevat za odklep.

Lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #17   Objavljeno 04.03.2010 15:56:13
kolega je sel v O2 in se dejansko pozanimal kako je s to zadevo. lahko se ga kupi, potem pa traja en mesec, da ti ga odklenejo, telefon mors pa povezat z UK itunsi-accountom. ce slucajno koga sploh zanima:))

mene pa zanima kaj je fora s temu UK itunes accountom. ce je komu kej jasn? to je pac pozabu vprasat, pa preden gor maile pisem, rajs vprasam ce kdo ve.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #18   Objavljeno 04.03.2010 17:53:34
el_Pablo je napisal/a:
kolega je sel v O2 in se dejansko pozanimal kako je s to zadevo. lahko se ga kupi, potem pa traja en mesec, da ti ga odklenejo, telefon mors pa povezat z UK itunsi-accountom. ce slucajno koga sploh zanima:))

mene pa zanima kaj je fora s temu UK itunes accountom. ce je komu kej jasn? to je pac pozabu vprasat, pa preden gor maile pisem, rajs vprasam ce kdo ve.

Vse skupaj je zelo enostavno!

1. Kupiš pay and go IPhone 3G ali 3GS

2. Kupiš UK-iTunes kartico za najmanjšo vrednost mislim, da je to £10

3. Nato zaženeč iTunes-UK na tvojem compu, poiščeš free appl. in jo povleci nato zahteva registracijo, vpisi bilo kateri naslov UK in uporabi UK-iTunes voucher namesto credit card!

4. Ko si registriran pod UK, iPhon prikljuci z O2 kartico in se sam aktivira (samo za O2 sim) aktivirat moras v UK ne v SLO.

5. Kupis voucher za £10 zraven dobis že £10 na UK sim potrebujes najmanj £15 za stalen odklep

6. Pojdi na (lahko v sloveniji ) http://service.o2.co.uk/IQ/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE/,/?St=8,E=0000000002600909871,K=71,Sxi=6,Case=obj(17424) in izpolni obrazec za odklep,

7. Obvestijo te o okvirnem datumu odklepa in počakaš na sporočilo, da vložiš NE O2 sim in iPhone povežeš z iTunes (med tem časom moras v iPhone imet O2 sim)

Nato je iPhone za vedno odklenjen !

lp, Hari
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #19   Objavljeno 05.03.2010 07:44:49
mano86 je napisal/a:
http://www.bolha.com/oglas383766381/apple-iphone-16gb-3gs-zapakiran-tovarnisko-odklenjen

http://www.bolha.com/oglas383563650/apple-iphone-32gb-3gs-nov-zapakiran-tovarnisko-odklenjen-

1. link: iPhone 3gs 16gb, 520€, italijansko poreklo
2. link: iPhone 3gs 32gb, 515€, italijansko poreklo

2. link mi je malo sumljiv, prenizka cena za 32gb verzijo.

Poglej malo po bolhi, tale za 16gb je nekako realna cena, pa še iz Avstralije ali UK ti ne bo treba naročat pa posebej plačevat za odklep.

Lp

Ej, od tega tipa sem jaz dva meseca nazaj kupil 3GS 32Gb za 515€, z računom in garancijo, ITA ! Mislim, da jih vsake tolk dobi iz italije ! Je pa tip iz Sežane in ni nateg, ker prodaja tud na EBAYU in ima čist pozitiven feedback.

Sam sem več kot zadovoljen z "njegovim" Iphonom, ker sem ga dobil za tako ceno, da se mi je smejalo!! Vidim pa, da je zdele mal podražil zadeve, hehe.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #20   Objavljeno 06.03.2010 01:10:46
Re: iphone UK O2
Nevem zakaj ne kupš za 720€ v sloveniji in imaš slovensko garancijo. In to je to. Ni se ti treba nč zajebavat z odklepanjem in ostalimi zadevami Smile No ja.. kakor zelis Smile

LP
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani