Prispevek: #1 Objavljeno 18.02.2010 21:21:39 Iphone 3G 16Gb iz Hrvaške?!Prosim za Help!
Najprej se moram opravičit, ker vem da ste se o tej temi že na tem forumu diskutirali, a pred nekaj cajta. Zanimam se za nakup novega iPhona3G vendar je z Hrvaške, vem da so ti bili zaklenjeni, vendar me zanima, če si ga pustim na tem SW in ga ne upgrejdam, bi vse delovalo normalno?? In s temi mislim iTunse, aplikacije itd...Pač si v iTunsih izklopiš možnost nadgradnje pa ti ne gnjavi...Ker bojda je iPhone jailbreakan in odklenejen na vsa omrežja, čeprav vem da so Hrvaški zaklenjeni! Skratka, se ga splača uzet? Cena je dokaj ugodna in nadgradnje se ne bojim, bi pa se z njim malce poigral...Sicer nisem nek Apple guru, zato se pardoniram če je vprašanje malce zlajdrano!
Ja problemov ne bo. Pazi se samo tega softwar-a novega sepravi 3.1.3.. Ostalih se da odkleniti in jailbreakati. Lahko pa seveda uporabljas taksnega kot ti bo dal.
Hvala stari..Točno tole sem potreboval...Bom izključil funkcijo update na iTunsih pa enostavno nebom nič sral:) Hvala ti...Si že Navigona rihtam (če vaš kaj mislim)
Mene pa zanima kake so variante za odklep, moram odklenit enega 3G SW 3.0.1 in pa 3GS 3.1 software, ker kolko vem ne more? ve? enostavno na 3.1.2 nardit z itunsi in pol blackra1in itd...
kak nasvet?
?e vnaprej hvala