Zanima me ali kdo pozna kako nemško/avstrijsko trgovino prek katere bi naročil NOV ipod touch v Slovenijo. Ali je cena nižja in/ali se splača?

| IPOD Touch iz Nemčije/Avstrije | |||

Zanima me ali kdo pozna kako nemško/avstrijsko trgovino prek katere bi naročil NOV ipod touch v Slovenijo. Ali je cena nižja in/ali se splača? 

| 
	|||

V Grazu maš ipod touch 8G za 189€, medtem, ko so cene pri nas višje (Običajno čez 200€). 

| 
	|||

| 
	|||

Ali če najdeš v SI študenta ki ima možnost popusta preko Appla (FRI,....). Jaz ga imam 8% na iPode. Kar potem znese nekje 20€ ravno toliko da se ne ukvarjam s tujino. 

| 
	|||

Ne vem, če se ti izplača za 10 eur razlike, v BigBangu je v akciji za 198,99 eur.

http://www.bigbang.si/zvok/mp3-in-mp4-predvajalniki/mp4-od-4-do-8gb/464058-apple-ipod-touch-8gb-5g  | 
	|||

Če greš po njega v trgovino je dražji. Tisto je na netu. Iz tujine npr UK ga dobiš še ceneje s ptt vred. Če se mudi ga pač kupiš pri nas, če ne pa ti vzame kdo, ki hodi pogosto v AT in mu daš za pir. 

| 
	|||

In? Je problem prek neta ga naro?it??? Druga? pa, ?e pozna? koga v Big Bangu ti da hitro isti popust kot je prek neta, al pa ?e ve?jega, povem iz lastnih izku?enj. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |