iPod classic in iTunes | |||
Naslednji teden nameravam vzet iPod classic in nov disk za Maca. Ker še nimam zunanjega diska nimam glasbe kam dat. Zanima me ali je možno da vso glasbo prenesem na classica (to bom v vsakem primeru) in potem ko zamenjam disk in naložim OS brez problema iz classica uvozim vso to glasbo v iTunes? Predvsem to mi je najpomembnejše saj sem ogromno časa vložil v urejanje, dopolnjevanje svoje iTunes zbirke. Ostale stvari lahko bp poformatiram. Kaj vzet za to presneto zadno svetlečo stran? Raznih etuijev ne maram ker naredi vso stvar res bulky, gelaskin pa pokrije samo zadnjo stran brez robov!? |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Ali kdo ve ali je možno tole: http://www.goincase.com/products/detail/snap-case-cl56355 kupit kje v SI? Oziroma ali kdo hodi kaj po tujini? Kot sem bral se tole najbolj obnese. |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Zanima me tudi ali ima ?e kdo, ki si lasti cassica tist kole??ek malo privzdignjen? Na eni strani je kak milimeter privzdignjen na drugi strani pa je lepo na nivoju oz. ni? ven ne ?trli. |
|||
![]() |
|||
Se vedno pa se sprasujem kako je s tem wheelom. Ima se kdo ta model in da ima enak problem. Namrec da je na eni strani (tam ko je Menu in Next Song gumb) je plastika za dober milimeter dvignjena nad nivo alu ohi?ja. Na nasprotni strani pa sta gumba za Play/Pause in Previous Song popolnoma v nivoju z ohi?jem - torej nista vdrta ali izbo?ena. Je to nalasc tako narejeno da se orientiras brez pogleda na whell ali se gre le za slabo montazo? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |