Jabuk
iPod classic in iTunes
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 07.03.2010 13:20:27
iPod classic in iTunes
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo. Imam 2 vprašanji v zvezi s classicom.

Naslednji teden nameravam vzet iPod classic in nov disk za Maca. Ker še nimam zunanjega diska nimam glasbe kam dat. Zanima me ali je možno da vso glasbo prenesem na classica (to bom v vsakem primeru) in potem ko zamenjam disk in naložim OS brez problema iz classica uvozim vso to glasbo v iTunes? Predvsem to mi je najpomembnejše saj sem ogromno časa vložil v urejanje, dopolnjevanje svoje iTunes zbirke. Ostale stvari lahko bp poformatiram.

Kaj vzet za to presneto zadno svetlečo stran? Raznih etuijev ne maram ker naredi vso stvar res bulky, gelaskin pa pokrije samo zadnjo stran brez robov!?
Jabuček

Jabuček

Kraj: Gunclje
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 07.03.2010 15:53:48
Lahko pa uporabiš classica kot zunanji disk, narediš back up s time machine in potem enostavno vse skupaj restoraš na novi disk, spremeniš nastavitve classica nazaj na ipod in imaš na njem samo še glasbo. Smile
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 07.03.2010 17:13:36
Hvala, dobra ideja. Vendar bom najverjetnje kar format stisnu da mal prevetrim sistem Smile

Ali kdo ve ali je možno tole:

http://www.goincase.com/products/detail/snap-case-cl56355

kupit kje v SI? Oziroma ali kdo hodi kaj po tujini? Kot sem bral se tole najbolj obnese.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 13.03.2010 12:38:52
Sam zvok je pa neverjeten pri classicu Surprised Od lep?e polovice touch je kot igra?ka v primerjavi z njim. Laughing
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 14.03.2010 08:42:27
Kako je pa glede baterije pri prvi uporabi. V?eraj sem jo napolnil do konca, danes pa ima samo ?e nekje polovico soka, pri ?emer sem poslu?al musko mogo?e max. 1 uro, kar se mi zdi precej malo glede na to da pravijo da naj bi zdr?ala 36 ur.
Zanima me tudi ali ima ?e kdo, ki si lasti cassica tist kole??ek malo privzdignjen? Na eni strani je kak milimeter privzdignjen na drugi strani pa je lepo na nivoju oz. ni? ven ne ?trli.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 14.03.2010 18:14:13
Problem z baterijo sem resil, ocitno ni bila v redu skalibrirana.

Se vedno pa se sprasujem kako je s tem wheelom. Ima se kdo ta model in da ima enak problem. Namrec da je na eni strani (tam ko je Menu in Next Song gumb) je plastika za dober milimeter dvignjena nad nivo alu ohi?ja. Na nasprotni strani pa sta gumba za Play/Pause in Previous Song popolnoma v nivoju z ohi?jem - torej nista vdrta ali izbo?ena. Je to nalasc tako narejeno da se orientiras brez pogleda na whell ali se gre le za slabo montazo?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 17.03.2010 19:21:37
Prosil bi kakega lastnika iPod classica 2009 model da malo pove kak je pri njem ta scroll wheel. Meni se zdi vse skupaj čudno. Najprej mi mal kolešček na eni strani za milimeter nad ohišjem štrli sedaj pa je še sredinski gumb začel plesat. Čim ga pritisnem se pogrezne in lahko ga kar levo in desno premikam, no v glavnem mal mi je čuden ker na začetku tega ni počel.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani