In sem se končno po mesecu frustracij, frustracij zato, ker nisem ravno nek računalniški tip, odločila, da se lotim popravila mojega iphonea 2g. Kaj je bil problem? Začelo me je metati ven in safarija, kasneje tudi mejla, cydie ter na koncu tudi že iz kontaktov. Ker nič ni pomagalo, kar ste že napisali na tem forumu mi ni preostalo nič drugega, kot da naredim restore. Naredim to. Super dela.

Problem pa nastane, ko naredim restore from backup v itunesih. Namreč pojavijo se isti problemi kot sem jih opisala zgoraj.
Ker bi seveda rada obdržala kontakte, sms-je, koledar ter tudi beležko me zanima kako bi lahko naredila backup na računalnik ter potem to nazaj na telefon vsaj za te zadeve brez itunes.
Našla sem sicer tole stran z navodili za osnovni backup:
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=10157&highlight=backup+kontakti+sms
Ampak, kot sem že zgoraj opisala mi tehnologija ne leži ravno najbolje in mi tista navodila na žalost ne povejo nič zato bi vas prosila, če mi lahko nekdo napiše na enostaven način (step by step) kako to narediti. Ali pa, če je še katera druga varianta, ker jaz je nisem našla oz., če sem jo zahteva cydio (ki mi ne dela) ali pa so neki programčki s trial verzijo ali virusi.
Za vsak vaš trud se vam zahvaljujem