Jabuk
itunes pc na itunec mac
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.02.2010 12:05:58
itunes pc na itunec mac
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
v itunsih na pc-ju imam knjižnico glasbe in filmov,ki so seveda shranjeni na trdem disku pc-ja.sedaj nameravam vse filme in glasbo skopirat iz pc-ja na zunanji trdi disk,katerega bi potem priključil na maca,ker bi želel uporabljati samo itunes na macu.ko bom v itunsih na macu uvozil(import files) te filme,ki so na zunanjem disku,me zanima če se bodo prenesli tudi podatki oz.coverji filmov in glasbe,ki sem jih imel prej urejene v itunsih na pc-ju? naj omenim,da v itunes na macu prav tako že imam v knjižnici nekaj glasbe in filmov in sedaj nisem siguren oz.ne vem če lahko ali moram iz pc-ja kopirat datoteko ituneslibrary v itunes mapo na macu (ker tam namreč že obstaja datoteka itunes library...)Kakšen je pravilen postopek?
hvala!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 25.02.2010 12:18:08
ja artworke k si jih dobu v itunsih ž(get album artwork) maš shranjene v itunes library, sej če načeloma prekopiraš pa vidš da nimaš artworkov lah še zdej na disk posnameš itunes library pa pol preneseš na mac-a
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.02.2010 19:34:26
ne razumem te najbolj...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani