SIP aplikacije | |||||
Spet potrebujem vaš nasvet, izkušnje, mnenja. Vsak dan opravljam več klicev (dohodni in odhodni) po IP telefoniji kot po GSMu, zato iščem aplikacijo, ki bi znala to dobro opravljati. Pogoj je da je vedno aktivna, da ima možnost povezave na več serverjev hkrati. Torej ko prileti klic more meni telefon zvonit. Sedaj uporabljam iSIP in Softphone, ki sta dobra vendar konektana na SIP server le ko je odprta aplikacija. Kako vi rešujete to zadevo ??? LP Blond |
|||||
![]() |
|||||
Fring vem, da podpira. Ostali verjetno tudi? Za iSip piše takole:
Edino z zvonjenji si omejen, ker verjetno ne moreš izbirat med ringtoni? Sicer pa nimam izkušenj, ker stvari ne uporabljam (več). Sem samo preizkusil, če deluje. |
|||||
![]() |
|||||
Vendar ko zaprem aplikacijo se povezava z SIP accountom odjavi in tako ni sposoben sprejeti klica. Morda imam kaj druga narobe nastavljeno. Sam FRING pa mi ni všeč ... ne morem se navadit na njega. LP Blond |
|||||
![]() |
|||||
Če imaš push notif. aktiviran na kak drug način, ga moraš prej izklopit, pobrisat vse push aplikacije, zadevo aktivirat (s certifikati ali preko http://www.pushfix.info/) in na novo namestit aplikacije. V settings potem vklopiš push notif., spodaj pa imaš še dodatne nastavitve za posamezne aplikacije. *verjetno* je med njimi tudi iSIP, kjer stvari ustrezno nastaviš (npr. katere push notif. želiš vklopit). |
|||||
![]() |
|||||
Namestil/kupil sem pushfix drugih push aplikacij nisem uporabljal V settings imam notifications ON in iSIP je not, vklopljeni so vsi trije Sounds, Alerts in Badgets. Bom jutri še malo testiral zadevo. Morda ga moti, ker imam 2 aplikaciji ki se povezujeta na isto ekstenzijo. Morda ga to je*e.... Blond |
|||||
![]() |
|||||
Tako potem dohodni klici ne morejo delati..... Kadar je aplikacija odprta je vse OK !! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |