Zanima kako dam nazai na normalno velikost ozadja in ikon kar na enkrat se je povečalo ozadje in vse kako dam nazaj???
| velikost ozadja in ikon | |||||
Zanima kako dam nazai na normalno velikost ozadja in ikon kar na enkrat se je povečalo ozadje in vse kako dam nazaj???
|
|||||
a mislš sam ikone al prou use? k čeje use pol morš tm k mas zoom v nastavitvah...drgač sm jst resetiru use nastevitve k se mi je tko zgodil...
|
|||||
Se mi je zgodilo enako.Rešitev:
Settings-General-Accessibility-Zoom-Off Al pa double tab s tremi prsti. Premikaš se pa tudi z dvemi prsti Nazadnje urejal/a timur98 Tor 23. Feb 2010 15:38; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
ja to je to...
|
|||||
aahaa dela jao kko nei pa zdei ugasnem tist k mi skos govori a je voice control neki tazga mi pa se noče ugasnt....
|
|||||
sploh nmorm it dol u nastavitvah kva morm nardit
|
|||||
nemorš? če mas zoom uklopljen uni gor komentarji...lahko pridš z premikanjem...če je pa kej druzga pol pa nevem... |
|||||
ne zoom mam izklopljen...
|
|||||
kako pa zgleda dej mal upiš kako se ti to dogaja
|
|||||
ja nč za usako stvar mi pove da morm kao double klikc pol pa pridm u nastavitve da bi to ugasnu ane pa hočm jit dol ane sam mi pa noče jit čist do dol..
|
|||||
huh...kle mas http://www.fixya.com/support/t2681795-iphone_screen_got_zoom_in_fix preber dol na komentarjih...
|
|||||
ja uporabljal vse tri prste skupaj
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |